Am simtit, e o stare temporara, asa cum te poti trezi bine dispus fara motiv la fel si prost dispus, concentreaza-te pe starea ta generala, nu pe cea de moment.
Am avut dar mi-a trecut.Mereu exista ceva pentru care merita sa traiesti eu am niste preocupari zilnice ce le fac cu drag, plus persoane care au nevoie de mine, atata timp cat ma voi simti utila chiar si pentru o persoana stiu ca nu traiesc in zadar.
Asta imi aduce aminte de un proverb pe care l-am gasit pe internet la un moment dat ''you don't know hate until your own family turns against you''.
Da, viata e de **** dar daca esti suficient de inteligent si viclean te poti folosi de oameni in scopurile tale ca sa iti fie si tie bine nu doar lor.
Să trăiești în zadar, îți trebuie enorm de mult timp liber! Să-ți bați capul cu tot felul de prostii! Și alte obiceiuri droguri, etnobotanice, alcool, ieșirile în locuri grave... asta este o viață în zadar! Să NU! muncești să stai pe condițiile părinților și să mănânci numai prin orașe și luxuri, fără o zi de muncă în viața lor,...
Cosimo11 întreabă:
Morenna10 întreabă:
Sebastian_5003 întreabă: