In graba noastra, am uitat pur si simplu lucrurile in care am crezut vreodata. De obicei, am uitat chiar sa credem in ceva. Si cel mai important, am uitat ca viata-i prea scurta sa ne grabim. Am uitat ca viata e prea scurta sa facem lucruri care nu ne plac si sa ne intalnim cu oameni care nu ne plac. Si am uitat ca viata e prea scurta sa ne prefacem. Desi nu uitam ca viata e prea scurta sa stam degeaba, nu reusim sa ne aminitim ca, de asemenea, viata mult prea scurta pentru a munci intr-una. E prea scurta pentru a nu te ocupa de nimic dar e si mai scurta pentru a te implica in prea multe proiecte. E prea scurta sa-ti petreci weekend-urile muncind sau sa stai deseori peste program. Dar nu e niciodata prea scurta pentru o plimbare in parc sau o dimineata lenesa cu croissante frantuzesti. Cu siguranta insa, e prea scurta pentru a schimba lumea. E prea scurta sa fim egoisti dar e si prea scurta sa ne-o dedicam cauzelor altora. E prea scurta pentru a-ti petrece nopti in sir citind furibund, dar nu e prea scurta si pentru a trece din cand in cand printr-o librarie. E prea scurta sa nu avem prieteni dar cu siguranta e mult prea scurta sa acceptam bullshit-urile lor. Ale asa-zisilor prieteni. E prea scurta sa stim toate barurile si cluburile, dar e prea scurta si pentru a nu iesi din cand in cand la o cafea sau un vinut cu cativa oameni dragi. E prea scurta pentru sex de dragul sexului dar nu-i niciodata prea scurta sa iubesti. Si, da, e mult prea scurta pentru a putea pleca de aici fara amintiri. Fara cat mai multe amintiri frumoase.
Daca ti-o organizezi cum trebuie si esti atent in viata (trafic, tentatii, vicii, alimentatie, etc.), ea este exact cat trebuie sa fie! Nici prea lunga, nici prea scurta.
Eu as vrea sa traim de 2x mai mult, sa imbatranim de 2x mai incet, ca sa ne bucuram mai mult de fiecare perioada din viata noastra. Eu simt ca viata este cam scurta si nu apuc sa ma bucur suficient de ea. Cu cat inaintez in varsta, cu atat mi se pare ca timpul trece mai repede pentru. mine.
Depinde de cum o vezi si cum o traiesti.ai auzit vorba aia"nu conteaza ani din viata ta si viata din anii tai"
Uneori da, alteori nu.Depinde cat traiesti.Uni traiesc si pana la 90 si ceva de ani.
NU! Problema e ca oamenii ( in marea lor majoritate ) nu stiu sa si-o traiasca frumos!
Daca sti sa o traiesti nu este deloc scurta este prea lunga.in fiecare moment trebuie sa o savurezi si sa te bucuri de ea.''azi esti maine nu mai esti''.viata trebuie traita pana la ultima picatura.cand simti ca iti da o palma tu sa ai curajul sa te ridici si sa mergi mai departe chiar daca tu crezi ca mai bine ese sa renunti sa stii ca nu este bine.cineva pana la urma si la urma tot va pleca dintre noi.nu trebuie sa suferi a plecat in lumea elor drepti. tu sa ai puterea si sa stii cum sa-ti traiesti din plin viata... sa zici dc Doamne nu mi-ai mai dat o zi macar de rait sa vezi ca desi crezi ca este scurta. sa fi bucuros ca ai avut dreptul la ea.sisa zambesti cand altul plange si sa mergi inainte cu fruntea sus si increzator pe tine!
ByeElly
E atat cat trebuie sa fie...Ai dreptul sa iti traiesti viata asa cum vrei. dar ai dreptul sa faci asta O SINGURA DATA!incearca sa faci decat ceea ce iti face placere, nu iti pierde timpul cu "cuvinte"...adica nu iti pierde timpul cu oamenii cu care nu ai vreun interes sau ceva in comunNu esti intrebat cand ti se da viata si nici cand ti se ia... e pur si simplu un dar pe care trebuie sa fi fericit ca l-ai primit si sa o treiesti asa cum vrei
Si da si nu trebuie doar sa stii sa o traiesti cu adevarat. poti ajunge la varsta de 30 de ani in care ai facut mult mai multe de cat o o persoana la varsta de 60 de ani
depinde de noroc si de mintea ta
cum iti asterni asa dormi
NU viata nu este scurta, numa ca uni oameni mor din diferite cauze, stopcardiac chesti din astea cauza principala polarea si alimentatia cu multe euri. Eu asa cred, depinde daca te distrezi timpul trece foarte repede... iar viata ti se pare ca a durat atat de putin eu is in clasa a 8 a si nuci nu stiu cand am ajuns aici