anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Viata în Iasi sau Bucuresti?

10 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Depinde de preferinte. Eu as alege, fara sa ma gandesc, Bucurestiul. Chiar planuiesc sa ma mut, in viitor, acolo.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde pentru ce... daca vrei o cariera printr o corporatie mare, un salariu ceva mai mare, o viata social foarte foarte activa atunci Bucuresti. Daca vrei liniste, ceva mai multa siguranta Iasul

| gabicoo a răspuns:

La ce te referi?
Viata de student = Iași
Viata de corporatist = Bucuresti
Viata de sclav = peste tot în România
Viata de viata = nu in Românica, oriunde dar nu in tara noastra draga.
"Vreau o țară ca afară"!

| Nemessys a răspuns:

Trebuie tu sa le testezi pe ambele si dupa sa alegi.
Chiar daca multa lume ti-ar zice,, Bucuresti", tu te-ai duce in ambele locuri si ti-ar place mai mult Iasi, ce o sa faci?

Apropo, nu te lua dupa Bucuresti doar pentru ca este capitala. Serios... multa lume are impresia ca acolo este cel mai bine doar pentru ca este capitala si restul oraselor din tara sunt niste simple sate care in curand o sa fie uitate de lume. Ce are bucurestiul si nu are Iasi? sau cluj sau Timisoara sau. constanta?
Incearca tu sa stai cateva luni in fiecare oras si dupa te decizi singur.
Eu prefer orasele mai linistite si mai putin populate. Sa nu am probleme cand merg intr-un super-market ca trebuie sa stau la coada jumatate de ora, sa pot merge si eu intr-un colt al unui parc singur, fara sa mai treaca 1000 de oameni pe langa mine. Pe scurt, nu suport aglomeratia. De trafic nici nu mai zic. Daca ai de gand sa mergi cu masina in Bucuresti, iti urez mult noroc (si niste calmante).

| Anonimul198 a răspuns (pentru Nemessys):

Multumesc foarte mult! Cred ca raman pe Iasi. Poate sunt mai puține oportunități dar macar e mai linistit decât Bucureștiul.

| Yurisa a răspuns (pentru Anonimul198):

Oportunitati sunt pentru oricine! Stiu persoane care studiaza in Iasi si sunt super multumite, e oras mare sunt oportunitati si aici. Daca esti bun si ambitios vei gasi oportunitati.
Mie personal toata zona de sud a tarii mi se pare naspa (Nu ma refer la locuitori, imi pare rau daca am lezat pe cineva, NU asta e intentia mea!).
Urmeaza sa studiez la Iasi, am fost in oras de cateva ori, mie sincer mi se pare frumos, mai ales seara, iar oamenii foarte simpatici happy

| 6684464 a răspuns:

IASI, sa nu cumva sa te instalezi in Bucuresti! Bucurestiul este un oras mare, inghesuit, cu prea multi oameni rai, egoisti, indiferenti, IPOCRITI si mai este si un oras imputit de noxe.
Am trait in Bucuresti, nu recomand! Aceleasi locuri de munca le gasesti si in alte parti.

| Elide a răspuns:

Sau

| LaraClarice a răspuns:

Depinde acum și ce vrei. Pentru studii, îți recomand Bucureștiul, facultățile de stat, desigur. Vei avea mai multe oportunități.
Cu toate că lumea spune că e un oraș agitat, nu e in totalitate adevărat. Poți alege să eviți agitația, partea asta chiar depinde de tine.
In plan profesional, cred că îți dai seama că mai ușor găsești de muncă fata de alt oraș.
Sunt într-adevăr oameni din toate colturile țării, dar e un lucru bun. Te ajuta sa te dezvolți personal.
Un punct in minus ar fi murdăria. Bucureștiul e un oraș jegos, asta de vede din plin în RATB.

| Rihhana1 a răspuns:

Bucuresti pentru ca iti ofera multa oportunitati.

| elena97890 a răspuns:

Iasi cu siguranta, am stat in ambele orase, e mult prea aglomerat bucurestiul si intortochiat, in Iasi gasesti tot ce ai nevoie imediat, plus ca mijloacele de transport in comun sunt foarte utile (in afara de dimineata cand vin babele de la piata laughing. Acum depinde de fiecare, eu am ales si sustin in continuare ca iasiul este un oras unde merita sa te stabilesti. Plus ca mi se pare mai sigur si este un oras foarte frumos, in dezvoltare continua.

| Sara1248 a răspuns:

Eu prefer Iasi, e un oras mai linistit fata de Bucuresti, insa capitala iti deschide alte portite de dezvoltare personala. Totusi, gasesti si la Iasi suficiente, si esti mai in siguranta.

| Anonimul198 a răspuns (pentru Sara1248):

Mai in siguranta?

Întrebări similare