| chiftelutacrocanta a întrebat:

Viata inseamna spalarea creierului? Sa ma ierte pamantu si Creatoru,dar is obsedat,.Pur si simplu caracterul meu se schimba,de cate ori adopt un anumit stil de viata,si as vrea sa stiu,daca e vorba de spalarea creierului,care practic se lipeste de creier si te schimba total, in momentul in care iti lasi subconstientul hipnotizat de gesturi si vorbe puternice.Sunt un om total original,nu asta e problema,dar vreau sa stiu cat mai multe de spalarea creierului,si cum se lipeste el de creier,in momentul cand ne lasam doborati de niste cuvinte pline de incredere si intelepciune,cum ar fi gestul de a manca la masa sau de a da mana altui om cand te intalnesti,gest care a patruns in minti ca o cafea in apa,iar acum omul mananca la masa si da mana cu altii,ca si cum aceste lucruri ar face parte din el,pe cand totul vine de la gesturi increzatoare,puternice,si usor influentabile.

Daca in acest moment,as creste de mic un bebelus intr-o incapere lipsita de oameni,si orice fel de vietate, doar spatiu si 4 pereti, care anume ar fi gesturile originale acelui bebelus in decursul cresterii lui in varsta,(dat fiind faptul ca e singur)?

Exista om total original?

2 răspunsuri:
| syd2 a răspuns:

Cred ca exista oarecare tangente cu astrologia oarecum.

| darrio2007 a răspuns:

In viata totul vine de la sine.Nu inteleg de ce tu crezi ca viata inseamna o spalare a creierului.