La oras asta pentru ca aici m-am nascut... Insa viata la tara e mult mai relaxanta dar fara oportunitatile ce le ofera orasul.
Pai aman daoua am beneficile lor dar cred ca viata la tara e putin mai grea dar mai sanatoasa si mai interesanta!
Viata la tara findca acolo poti sa te distrezi mai mult si cine zice ca nu ai oportunitatile care le da orasul e p***t
Pai depinde! Eu una le am pe amandoua. Orasul pentru mine inseamna scoala, iesiri in oras si jumate din prieteni, viata de la sat inseamna aer curat, paduri, distractie intr-un mod complet diferit si cealalta jum de prieteniSi nu as putea sa aleg intre ele
Buna, Das!
Cred ca la oras, dar sa am si o casuta frumusica la tara, pentru ca nici fara ea n-as rezista!
Bafta!
Viata la oras, evident! Aici m-am nascut, aici mi-am construit ambitiile, educatia, aici lucreaza parintii mei si tot la oras voi lucra si eu (sper). Viata de oras e dinamica, deloc plictisitoare in care totul merge cu o viteza uimitoare. Ai totul la indemana, vezi progresul cu ochii tai, esti la curent cu ultimele noutati, ai acces la scoala de calitate.
anonim_4396 întreabă: