anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Viitoarea mare putere a lumii:femeia. Femeile vor fi motorul cel mai puternic in reluarea cresterii economiei mondiale."-CNN-cum comentati?

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

S-ar putea sa fie adevarata afirmatia... femeile lucreaza mai putin in industrie si constructii, domeniile cele mai afectate.
Pentru prima data, numarul barbatilor care lucreaza pe piata globala este egal cu cel al femeilor. Ele sunt, insa, mai prost platite.
Mai mult, femeile au demonstrat ca au ambitie, educatie si ingeniozitate, ajungand in posturi superioare in companii multinationale... ceea ce ma face sa cred ca poate fi adevarat ceea ce scrie CNN!

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Fals. Femeile la cratitalaughing
E ca treaba cu sfarsitul lumii in 2012.Lumea face pronosticuri in lipsa de ocupatie
Ma surprinde ca "blasfemia" vine de la CNNlaughing

| Flav a răspuns:

Din cate stiu eu, suntem departe de 1 aprilie.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Vai @Flav ai fost misogin rau la faza asta laughing
Femeile la putere! tongue

daniela
| daniela a răspuns:

Asa a fost mereu nu se zice ca in umbra unui mare om a stat mereu o femeie

| Ana a răspuns:

Ciocu' mic acum femeile sunt la putere laughing

| MM a răspuns:

Romania stia de mult ca asta e solutia, de asta legalizeaza prostitutia...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru cine n-a realizat inca, femeile stind in umbra barbatului, in realitate, cu mult tact si multa abilitate au fost intotdeauna creierul si motorul societatii...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stimabile onutzu, ai ramas cam in urma... Nici bunicul nu mai spunea "femeile la cratita". Daca pana acum in spatele unui barbat puternic era o femeie, de ce nu poate fi si invers. Felicitari pentru raspuns, Bro.