| mgtow a întrebat:

Vineri am fost afara ca ajunsesem acasa in weekend si am petrecut bine sambata aveam planuri cu un amic si ma mintit zicandumi ca ma suna sa ramanem noaptea la un chef si nu a sunat deloc nimic si acum vazand ca oricine minte nu mai rezist o sa fiu ca inainte raman in casa singur jucanduma la ps3 cand am timp liber si in rest ma ocup de serviciul meu. Dc trebuie sa fie lumea asa falsa sa te faca sa te simti prost?

1 răspuns:
| Contrast a răspuns:

Hallo! Dar de ce te superi pe el? E asa de cand lumea si pamantul abia acum ti-a casunat pe el? Pai pana acum nu l-ai stiut ca una zice, alta face? Iar restul amicilor tai, oare cum i-ai nimerit pe toti o apa si-un pamant? Inca nu te-ai obisnuit cu ei, de ce te superi abia acum?
Ei si-acum sa trecem la treburi serioase!
Ia fii tu mai selectiv cu amicii tai, ia invata tu sa nu mai depinzi asa de mult de ei si fa-ti tu programul tau in asa fel incat sa poti sa te distrezi si fara ei, cu atat mai mult ca prieteni din acestia ocazionali si efemeri gasesti in tot locul!
Mai greu e cu cei care iti sunt cu adevarat prieteni, in ideea ca tare greu trebuie sa fie sa ii gasesti, dar si mai greu e sa ii pastrezi!