| madalinfindrihan a întrebat:

Vineri dimineata am aflat ca un prieten daca ii pot spune asa a murit.
Ne cunosteam de cativa ani dar din pacate nu si in persoana.
Eu am 16 ani si el trebuia sa aiba 22 acum, noi obisnuiam sa jucam jocuri ca baietii etc stiti voi dar o vreme nu am mai facut asta pentru ca aveam si eu examene etc si din ianuarie nu am mai vorbit cu el.
Vineri dimineata adica ieri dimineata am zis sa ii mai dau mesaje pe skype nestiind de ce nu mai raspunde si contul de Facebook al lui era dezactivat. Dar am mai cautat numele lui pe Facebook si am gasit alt profil cu numele lui si ca sa vezi, poza de coperta cu el in sicriu si mama lui langa el.
M am mai uitat la alte poze si el era... am citit detalii si aflu ca a murit la jumatatea lunii februarie intr-un accident de masina cand a incercat sa cumpere o masina el vrand sa o testeza masina fiind condusa de vanzator dar din cauza vitezei au rupt un stalp si apoi izbit intr-un copac el murind pe loc si vanzatorul nu.
M am uitat pana si la inmormantarea lui si de atunci doar la el ma gandesc nici nu stiu ce simt....nu mi-a trecut o data in lunile astea ca el ar fi murit si stiu ca am scris prea mult dar imi place sa dau toate detaliile si poate ma puteti ajuta cu sfaturi.

1 răspuns:
| ToțiPentruUnu99 a răspuns:

Imi pare rau. Nu stiu ce sa iti zic dar fii puternic, timpul le vindeca pe toate. Poti invata din asta faptul ca e bine sa te vezi cu cei de care iti pasa cat mai des pentru ca nu stii ce se poate intampla pe viitor, ca si in cazul acesta.