Mai exista si pramatii. Poate ca era un zapacit ce a crezut ca a venit cu o geaca si apoi a vazut-o pe a ta si a luat-o. Dar cred ca a vrut sa fure. Pramatiile astea care fac numai nenorociri trebuiesc pedepsiti mult prea aspru decat puscaria!
Uite cine sa găsit sai apere.
O geaca de piele costa minim 600-700 lei.
S-o vândă și să-și hrănească copii.
Toate sărăcile fac cate 100 de copii și pe urma mor de foame și fura ca prezervativele erau scumpe.
Mda...
Alb în vise.
Când am intrat am stat lângă el.
Era gen:.
http://raluxa.com/wp-content/uploads/2011/02/a42b4dde8771da0L.jpg
E clara treaba, nu-i suport de nicio culoare. N-am nimic cu tiganii care sunt oameni, dar cu asa nasparlii mi se taie cheful de ei!
Nu apăr pe nimeni. Tipul ăla zicea că "Pramatiile astea trebuiesc pedepsiti mult prea aspru decat puscaria". Nu ți se pare că exagerează? Pentru un căcat de geacă?
Oricum, dacă eram în locul tău, nici mie nu-mi convinea, dar plecam înainte să vină poliția sau lol, s-o chem eu.
Dar stai! Minim 600-700 lei? Ah, în cazul ăsta tot ce am scris mai sus nu e valabil. Nu știam că mai nou se poartă cele cu swarovski.
Ce swarovski frate?
Uite aici fără.
http://www.visedinpiele.ro/......roduse.php
Pentru căcatul ala de geaca eu las fi lăsat în scaunul cu rotile dacă las fi prins.
Sa se considere binecuvântat ca nu l-am prins.
Ia sa te vad pe tine în tricou la -15 grade si 1 k de casa atât cât simte corpul la vânt.
Pai și normal ca am chemat politia,,.
Cică sa nu chem politia :))
Ai perfectă dreptate.
Go on,
Cheamă și FBI-ul.
Poate ca am exagerat putin la faza aia, deoarece imi treceau nenorociri mai grave prin cap. Dar totusi, pentru geaca aia, poate sa-si faca oricand dreptate. E munca lui, e haina lui. Cu ce drept vine cineva si ii fura de ''sub'' nas lucrul? Tie ti-ar conveni? Fii sincer!
L-ai prins pana la urma? Mie de mic mi s-a furat o caciula si o geaca in timp ce veneam acasa de la meditatii pe la 9 pm in spatele meu era un grup de tigani si fac la dreapta pe alta strada, aia au tavalit sa mi le fure era cat pe ce sa raman si fara bocanci dar cineva a iesit pe geam strigand si s-au speriat au fugit cu caciula si geaca apoi cand am ajuns acasa inghetat l-am anuntat pe taicameu si a fugit dupa ei. L-a prins pe imputit de gat prin geaca si vroia sa il duca la politie, a reusit sa se strecoare sa fuga i-a cazut o sticla furata de wiski jos dar macar mi-a adus geaca inapoi. Imputitii naibii
Nu l-am prins...
Politia a zis ca nu au cum pot ca nu au probe...
Camere nu erau și nimeni nu îl cunoștea.
Dus a fost.
Nu îl mai găsesc.
Hey!
Frate,in tara noastra totul e posibil... *mai bine zis, tot ce e rau*
Nu ai ce sa le faci. Asta se intampla daca ii lasi sa faca 20 de puradei. Ei in general nu ar fi oameni rai dar pana la urma ce naiba sa faci daca nu ai loc de munca si trebuie sa-ti cresti ditamai familia intrucat te-ai zgarcit si nu ai vrut sa cumperi prezervative?
Vezi tu, nu ii urasc dar mi se pare absurd sa faci cate 10 copii daca nu ai cu ce sa-i cresti. De ce sa se nasca? Ca sa traiasca in mizerie?
Nu are logica!
Decat sa faci 3 copii si sa traiesti de pe o zi pe alta... mai bine faci unul singur si il cresti calumea.
In cazul tau nu prea am ce zice. Se aplica proverbul "Prinde orbul, scoate-i ochii."
Cate lucruri nu se fura in fiecare zi... Mai primesti ceva? Nici vorba.
Probabil ca in clipa asta iti vinde geaca cu 50-100 de ron.
Poti incerca sa te tunzi la o frizerie de "babe".No offence. Acolo nu se duce multa lume.
Sau poti sa incerci sa cauti frizerii unde nu sunt clienti. Daca te duci in timpul saptamanii atunci ai sanse mari sa fie liber pe acolo.
Ce poti face mai mult in cazul acesta?
Cine stie...
Sarbatori fericite!
Pun pariu ca te bucuri.
Nu e frumos
De ce m-aș bucura? Nimănui nu i-ar conveni să i se întâmple asta. Dar chiar nu ai ce să faci, mai ales că nu aveau nici camere în acel salon. Și e destul de greu de găsit, e vorba de o geacă, nu de un elefant.
Glumesc scumpa mea
Stai liniștită.
Sunt supărat ca a trebuit sa merg prin frig.
Nu din cauza acelei geci.
Superstitiile spun ca vei fi sarac tot anul 2016 din cauza asta.
Vezi dreacu ca data viitoare iti fura un tiganoi pana si bretonul. Atentie maxima oriunde umblati! Fiindca lumea in general e parsiva, indiferenta, mai ales cand e vorba de natia aia de oameni.
Ignora-l pe LoveSleep, are un nume sugestiv. In loc sa se culce posteaza pe TPU incercand sa para amuzant, cel putin in ochii anostei iepuroaice droid Bunny-O2.
Girly97 întreabă: