| Leea1234 a întrebat:

Voi a-ti patit asa ceva?
aseara aveam 400 si ceva de voturi amuzante ...acum (in mai putin de 24 ore )am 600 si ceva, stupide aveam 40 acum am 60, la fel si cu cele nefolositoare si folositoare!
ceva nu e in regula...nu am cum sa primesc atatea voturi in mai putin de 24 ore!
ce s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
| alle_1861 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel. Mi-au crescut punctele, credeam ca s-a facut vreo greseala laughing

20 răspunsuri:
| Leea1234 explică:

Aseara cand am inchis laptopul aveam 50 si ceva de mii de puncte, peste noapte...61.000!
de unde pana unde!

| Leea1234 explică:

Vad ca primesc niste raspunsuri la misto (sunt cateva exceptii)asa ca o las balta... mie imi convine ...eram pe locul 81 si acum sunt pe 77!
asa ca nu pot decat sa ma bucur!
oricum in baza raspunsurilor primite...vad ca multi nu stiu sa foloseasca contul TPU!

| BUBULINA a răspuns:

Vraji :s laughing

| BUBULINA a răspuns:

Hmmm ai dreptate si la mine sa intmaplat asa
ce tare laughing
inainte nu aveam puncte la alea
care am raspuns prima a 2. a 3...
acum am puncte si acolo
si ieri aveam 500 si ceva de anuzante si acum am 754 :O

| inna a răspuns:

Cred ca a fost o reactualizare.winking. Si la mine s-a intamplat la fel.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Credeam ca doar eu am patit-o. X files. Bine ca totusi a fost un echilibru in plusare, in sensul ca nu doar stupide si nefolositoare au fost date suplimentar. Cred ca cineva se joaca cu baza de date a site-ului.

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Andrutza draga, sunt useri care voteaza cu o placere diabolica raspunsurile postate in urma cu ceva vreme. Nu doar tie ti se intampla asta, important e sa nu te afecteze. Oricum, nu prea poti face mare lucru. Nu pune la suflet!

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

@ brianna, pentru a vedea cum au fost apreciate raspunsurile tale, da click pe "vizualizare profil", apoi punctaj. Daca vrei sa vezi punctajul obtinut de un alt user, mergi pe profilul aceluia si la "punctaj" vei vedea detaliile.

| JackieSue a răspuns:

Cum iti dai seama cate voturi amuzant/stupid/folositor etc. ai?

| marry a răspuns:

Nu am patit asa ceva...nu stiu ce s-a intamplat...

@shadow trebuie sa dai la profilul tau si dai click pe punctaj si acolo iti zice cate voturi ai la fiecare categoriewinking

| Ellena a răspuns:

Si eu am patit...
la punctaj si la RANK vreo 30 de locuri azi in 1h...cum se poatethinking

| viki a răspuns:

Mie mi se intampla cand votez un raspuns (de exemplu dau un "folositor")imi apare ca am dat 2 voturi...thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba cum sa nu poti...laughing
dar unde vezi tu cate stupide si nefolositoare ai primit? din cate stiu eu, le arata doar pe alea "inteligente","amuzante" si "folositoare"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum s-a calculat (adunat) toate voturile primite la toate raspunsurile care le-ai dat, stiu ca o data pe luna parca se intampla asta, se trage linie si se aduna asta s-a intamplat la toata lumea, aseara eram pe locul 55 acum sunt pe 59 tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i stres, de pe locul 108 pe locul 68laughing de parca ar conta, conteaza sa fi de ajutor altor oamenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar, ce conteaza asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voturi date sau primite, mai uita-te o data.si pana la urma ce? esti o fericita ca nu ai prins vremurile de acum vreo 6 luni.ba da, poti primi, cand nu mai sunt intrebari interesante utilizatorii rasfoiesc intrebari mai vechi si te trezesti cu surpriza. dar nu stiu daca ar trebui sa te preocupi, nu merita, chiar nu merita. tu sa fii sanatoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bune, unde vezi cate stupide ai primit sad zi-mi si mie pls straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi dimineata aveam 4400 si acum am 5400 si doar nu am mai postat nimic rolling on the floor
Multumesc celor care m-au votat cu stupid, 100 de voturi in timp recordhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrutza-nu este normal ceea ce ti s-a intamplat tie.in mod normal, cresterea este una liniara, insa la tine cresterea a fost logaritmica. ia legatura cu Raluca si spune-i ce ti s-a intamplat.vezi ca este o problema la logaritmii aia. laughing