Nuuu! In nici un caz
Chiar nu imi pasa de fundite
Imi place sa ii ajut pe altii
Asta e singurul motiv
Papa!
Eu numai pentru fundite intru pe TPU.Cred ca as muri daca nu as primi cel putin x fundite pe zi.Imi vine sa plang cand imi fura cineva fundita.Lasa-ti funditele sa vina la mine!
Serios acum? La ce ne trebuie? Ma bucur doar ca cel care mi-a dar fundita a considerat raspunsul meu cel mai folositor.Atat
Fundita ma bucura doar in sensul ca cineva apreciaza raspunsul meu. Nu raspund pentru fundita. Ca dovada sta faptul ca raspund si la intrebari unde fundita e deja acordata. Imi place sa ajut pe ceilalti si unde cred ca pot ajuta raspund.
Nu e obligatoriu fundita pentru ca nu o poti da pentru o intrebare decit 1 asa ca eu pers rasp din punctul meu de vedere. si daca il consideri bine ok daca nu. fiecare cum gindeste si crede ca te ajuta
Nu. Uneori raspund pentru ca imi place intrebarea, alteori ca ma amuza.Imi place sa ajut oameni, sincer.In plus acea fundita nu ma ajuta cu nimic. Daca rapund corect, frumos, m bucur ca am castigat-o, daca nu, nu ma supar
Bn acum sa fim seriosi ce sa fac su fundita? neah . ii ajut pentru ca sunt o pers sociabila, imi place mult sa vb , sa dau sfaturi si sa impart opinii cu alte persoane
Funditele nu ma ajuta cu nimic castig ceva material daca am mai multe fundite? Eu ajut pe alte persoane ca pur si simplu am fost si eu ajutat.