Sa astepti sa fii bagat in seama e penibil. daca vreau sa discut cu cineva, de obicei o fac fara ezitari. cand apar ganduri de genu' "ba, oare sa-i scriu? nu ca tot eu i-am scris data trecuta" eu zic ca e o relatie artificiala. am prieteni care incep ei majoritatea discutiilor, dar am si invers. daca e ceva natural, inceputul unei conversatii nu ar trebui sa fie o tensiune, ci doar un banal inceput.
acum la relatii sentimentale e alta poveste, mai ales in stadiile premature. niste jocuri imbecile, sau poate nu. prea multe unghiuri din care poti privi si argumenta, se ajunge la discutii religion tier.
Sincer sa fiu nu prea bag lumea in seama. Rareori se intampla asta. Si daca o fac, o fac cu un motiv bun si cu un subiect de discutie deja inceput. Nu cu,, buna, ce faci?". Cine stie. poate s-ar speria de acel semn al intrebarii si de acea virgula (if you know what i mean. ) dar, asta nu inseamna ca (nu) vreau sa fiu si bagat in seama. Dar oricum, daca mi-ar trimite cineva mesaj, i-as raspunde si as vorbi cu acea persoana fara nicio problema. I-as vorbi frumos, sincer la orice subiect. Bine. fiind prima conversatie cu chiar la ORICE, dar intelegi tu. Si totusi nu sunt de ala :,, omg omg omg omg, am primit mesaj? "
Oricum, daca astept, astept degeaba pentru ca na. sunt baiat si cum e,, regula " aia tampita cu baiatul face primul pas. Mhm. daca eu vorbesc cu o fata, nu vorbesc ca sa o combin. deci aici nu se pune xD.
De obicei eu ma bag in seama, sunt mai indraznet de fel, dar depinde si cu ce persoana, dar tot asa cum zice Endoryus, vreau si eu sa vad interes din partea interlocutorului.
Si dupa ce te baga in seama, o iei de la capat cu doua bagari in seama tu, a treia el/ea?
Blasfemie. Nu ii da funda doar ca locuieste cu tine hahalero
Mersi ca ma faci prost asa de subtil, chiar esti o draguta nu am ce zice.
Iti dau un sandwich mai, nu de alta dar imi mai trebuie cateva kg
Vai de steaua mea, voiam sa zic "iti" . Eu ma multumesc cu ale mele
Dar si eu ma multumesc cu ale mele
in raport cu inaltimea, sunt perfecta
Valeu, iar mi/ai amintit ce ptitic atomic esti. ahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha
Ma au vreo 20 si ceva de persoane la block si nu stiu de ce, daca imi dai si tu ma sinucid
OMG. Ma duc sa ma racoresc sub dus. Syd da raspunsuri serioase.
De obicei ma bag eu in seama, de fapt "ma bag in seama" cred ca e putin exagerat, incep eu conversatia cu o persoana. Atat timp cat imi e drag sa vorbim nu pun accent pe faptul ca ii scriu mai des decat imi scrie ea. De obicei nu se intampla asta, deoarece daca interesul (pentru oricare-ar fi motivul discutiei) nu e reciproc, ma retrag.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
vorto întreabă: