Ei cred asta sau stiu asta?
a crede este o credinta, convingere ca nu are o baza reala, bazata pe dovezi, a spune eu stiu inseamna a dovedi prin dovezi clare, eu unu nu stiu daca romancele sunt sau nu sunt cele mai frumoase fete din lume, nu cunosc 3, 5 miliarde de fete incat sa afirm asa ceva
Sunt foarte linistit, multumesc de sugestie. Eu raman la ideea ca asiaticele, in special japonezele, sunt cele mai frumoase.
Doar ca vorbe se pot tot face, oricum toate sunt frumoase si nu exista alta optiune.
Cu ce te deranjeaza asa tare? De unde atata ura pentru romance? Sunt frumoase si femeile din Ukraina si din Moldova si din alte tari, dar si romancele, pana la urma ce te face sa vomiti?
Si va las cu niste versuri :
"Poate doar pentru ca e a noastră
Sau locul căruia ii spunem casă
De-aia o româncă e cea mai frumoasă
Dacia e cea mai bună masină fiindcă e a noastră
Dar preferăm bmw-uri cu faruri in lumina albastră"
Toate femeile sunt frumoase.
Si nu cred ca are vreo relevanta care sunt mai frumoase. Fiecare are parerea lui.
Sa nu exageram, totusi, sa pastram proportiile reale.
Romancele sunt cele mai frumoase femei. termina cu aberatile astea, bea putina apica sau mergi sa dormi putin
Daca nu ai vazut si altceva in viata ta normal...
Am fost in franta, Spania, Italia, elvetia, Germania si vecinii nostri Bulgaria etc...iti spun sigur ca atunci cand vezi o femeie frumoasa pe strada e ROMANCA. si nu ma refer la frumusetea femeii in sine care oricum e placuta ca e facuta de asa natura, ma refer la forme atragatoare nu precum italiencele murdare, nemtoaicele oribile, olandezele slabe si urate, iar daca mergi oriunde in afara romaniei femeile frumoase sunt toate la tv, reviste etc. pe strada una din 25 are forme cum are la noi o romanca din 2... inchide subiectul. belgia, Croatia, austria..sa-ti mai zic?
De-aia toti strainii vin aici pentru femeile noastre, pentru ca sunt printre cele mai frumoase, dar suntem saraci si ne vindem pe bani putini, ne place sa credem ca la straini umbla cainii cu covrigi in coada, dar daca am aprecia ce avem poate nu am fi in situatia in care suntem ca tara.
Dar rusoaicele ai vazut cum arata sau ucrainencele? Inteleg ca e o diferenta dintre femeile din vest si cele din est dar iti zic sigur ca ucrainencele si celelalte din est sunt mult mai frumoase.
Mă eu nu cred teoria asta că ăla și ăla e frumos. Că alea sunt așa etc. Adică gandeste-te ca nu exista acea frumusețe văzută de toata lumea. E relativă. Altora le plac sa zicem ucrainencele altora nu. Am văzut și comentarii negative de unele fete care castigau Miss pe tara cum ca ar fi urâte si ca nu meritau. Frumusețea e văzută diferit de toata lumea.
Nu stiu ce vedeti toti la slavele alea, oamenii cu par blond si ochi deschisi la culoare sunt foarte neatractivi.
PowerKoko întreabă: