| minime3 a întrebat:

Voi ati alege sa locuiti la tara, doar pentru peisaj si aer curat, daca n-ati avea baie in casa? Adica sa va spalati altfel, poate la un dus improvizat sau la lighean (chiar daca implica sa va limpeziti si v-ar fi mai incomod)? Cati dintre voi mai aveti bunici la tara care traiesc asa? Credeti ca e o rusine in zilele noastre ca cineva sa traiasca astfel?

10 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Poti alege sa stai la tara daca iti face placere, o baie se poate construi indiferent unde locuiesti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Igiena si confortul apei curente si curentului electric sunt pe primul

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, e un pic rusinos sa traiesti asa, cu exceptia celor care isi doresc sa traiasca asa.
Eu nu mai am bunici deloc, am preluat eu casa lor, si imi creez toate conditiile de la bloc, in primul rand.
E un proces de durata, dar nu este chiar greu. Daca as fi locuit acolo de cativa ani, ar fi fost rusinos sa nu am baie. Asa consider eu.
Am vecini care la fel, au venit de la bloc si au renovat casa, dar nu vor sa-si faca baie. Asa sunt ei, mai sandilai/credinciosi.

| Furnicuta000 a răspuns:

Ca sa fiu sincera cu tine, bunica mea are 2 bai (una cu cada si chiuveta) una cu wc si chiuveta si ea alege sa mearga la wc ul din fundul curtii, nu ma intreba de ce ca nu stiu. Dar e dovada ca multi batrani s-au obisnuit asa (desi bunica mea are de foarte multi ani baie). Pt unii nu e un impediment, dar eu una nu as putea sa stau fara wc si chiuveta in casa pentru ca am o boala sa ma spal foarte des pe maini si am nevoie sa merg la baie destul de des mai ales noaptea si nu as rezista. Mai bine renunt la multe, mai bine renunt la bucatarie decat sa renunt la wc si chiuveta

| wildthing a răspuns:

Mda, probabil ca e de "vis", mai ales iarna cand sunt -5° si te taie c@carea la ora 3 dimineata, sa te duci la wc-ul din curte!winking
Nu, in nici un caz nu as alege sa traiesc asa. Nu refuz ideea de a locui la tara, dar primul lucru pe care l-as face, ar fi sa-mi construiesc baie in casa.

| Madaxo97 a răspuns:

De ce sa nu avem baie în casă la țară? Nu știu dacă știi, dar suntem în 2024, iar la țară lumea are case de 100-200 metri pătrați, cu cel puțin o baie modernă în interior, nu mai exista wc în fundul curții decât foarte rar, și oricum nu este o rușine, fiecare trăiește după posibilități.

| Cinic a răspuns (pentru Madaxo97):

Stai sa vezi cand va afla despre asfalt, net si gaze laughing

| Cipi1212 a răspuns:

Nu.

| Cinic a răspuns:

Lol acum toata lumea are baie la tara laughing

| Delllla a răspuns:

Contează să faci față.