Nu am apelat, de ex eu am o problema, am win 10, am un HDD de 3 TB si un SSD de 512 GB NVME, nu stiu ce are de ceva luni ca freaca fie SSD fie HDD in prostie ca si cum face ceva dar nu stiu ce draci are, am intrebat incoa sa in colo si nimeni nu m-a lamurit, nu am starea necesara sa reinstalez totul de la zero.
Bitdefenderul nu a gasit virusi, si se mai blocheaza calcul pana i-ai face treaba hdd-ul sau SSD-ul. Ideea e ca la HDD extern pe USB nu face asta.
La task manager ce sa vezi? Ca-s n procese acolo.
Alta problema, imi apare o unitate CD fantoma la drives si nu o pot scoate, imi ocupa litera D si am nevoie de ea, nu o poti schimba de la disk manager, o schimbi, dar nu se schimba de fapt.
Zice prietenul meu ca e o problema in registri, ca de acolo apare.
Nu e cineva care se pricepe mai amanunte la win? Ca asa reinstal tot, stiam si eu.
Stiam ca-s oameni care stiu si chestii atipice la win.
Vreo idee? O fi vreun soft sa spuna exact ce anume face drive ala de lucra in prostie? Nu doar sa arate ca lucreaza. Sa arate la ce lucra.
Si la drive ala cineva sa stie sa umble in registri sa scoata porcaria aia.
Nu. Cand eram mic si mi-am busit pc-ul am primit de la un var un cd cu windows xp si o mangaiere pe cap, si de atunci ma descurc singur.
mentholinks întreabă:
RoxyRoxana99 întreabă: