anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ați avut sau aveți vicii în viețile voastre? Cum le-ați învins? Ce v-a făcut să nu renunțați la luptă? big grin
Poate este cineva pe aici deprimat din această cauză și i-ar prinde bine încurajările voastre. happy

44 răspunsuri:
| ForeverAlone97 a răspuns (pentru RAY):

Si vom mai fi.

| raMLesS a răspuns:

Femeile, inca n-am scapat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

TPU e unul din viciile de care incerc sa ma las. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apropo, e cineva pe aici care imi poate raspunde la o intrebare?
Daca trimit mail la contactTPU si le zic sa imi stearga contul, chiar o sa mi-l stearga? Intreb pentru ca am mai trimis si alte mail-uri si nu mi-a raspuns nimeni.

Si daca imi sterg contul asta, altul nu imi mai fac. Vreau sa intru in 2021 fara TPU. tongue

| Frank51 a răspuns:

Daca prin viciu te referi la o dependenta, sincer nu am. Am tot crezut ca sunt dependent de zahar, dar uneori nu mananc zile bune, am crezut ca sunt dependent si de sex dar uneori nu am nevoie saptamani intregi, nu cred ca am vreun viciu, ceva ce sa imi afecteze viata.

| TFL007 a răspuns:

Pariuri sportive inca din liceu ASTA DA VICIU, efectiv nu il pot lasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ce încredere să am în tine? Tocmai ai spus că vrei să arunci cu un șoarece în mine! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da love struck pai sa mai scăpăm un pic de pacostea ta nativa, să mâncăm liniștiți la masa laughing adică doar eu că tu vei fi terifiata big grin

| Sofer a răspuns:

De băutură și femei eu nu ma las. Vicii grele când ai bani.

| Teffan a răspuns:

Fumez foarte mult si am avut o problema cu alcoolul pe care, in prezent, reusesc sa o depasesc.
Nu am nicio dorinta sa ma las de fumat, iar de alcool mi-am dat seama ca am o problema cand am realizat timpul care s-a scurs de cand ma imbatam in fiecare zi, apoi sevrajul fizic destul de gestionabil care a urmat.

| mgtow a răspuns:

Am fumat dar am renuntat pentru ca nu credeam util sa fumez, am baut si am renuntat pentru ca nu mi se parea util (nici bani nu pierdeam) ieseam cu gasca si puneam toti, acum am pretentii la o masina ca in acel videoclip sau o varianta imbunatatita din acel model, sa stau acasa linistit si sa fac ce vreau in viata

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Ca sa trece peste vicii, trebuie sa ai un psihic puternic, iar daca ai asa ceva, nu ai fi avut acele vicii.Deci,mediteaza.

| ShaOfHatred a răspuns:

Vrei să facem schimb de vicii?

| Seba2013 a răspuns:

Noi stim ca Iisus a venit pe pamant ca sa anunte Imparatia Cerurilor. In Marcu 16:16 spune ca cel ce crede se salveaza. Mai spune ca in Imparatia Cerurilor NIMIC NECURAT nu intra (Apocalipsa 21:27).
Asa ca m-am curatit de pacat si urmaresc Imparatia Cerurilor. Iar cum rechizitele pentru acesta Imparatie sunt virtutile; sfintenia, credinta, dreptatea, adevarul, etc., le urmaresc pentru ca vreau sa ajung in Imparatia Cerurilor, iar tot ce este in contra evit.
Deci trebuie sa te atraga Împărăţia Cerurilor. Cand esti in afara trebuie sa te doara raul, pacatul, necuratia, sa le simti pe pielea ta si de o mie de ori pana te caiesti, sa speri la ceva mai bun si dupa aceea sa te aventurezi. Iar pentru lucrul acesta iti trebuie virtutea CURAJULUI.

Iti las si acest text, ca sa se inteleaga mai global.

In 1 Corinteni capitolul 6 spune ca nici ADULTERII nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu. Avand in vedere ca acest termen insemna impuritate iar in Imparatia Cerului nu intra nimic impur, cei care comit pacate veniale trebuie sa treaca printr-un foc. Unii Sfinti il numesc Purgatoriu [Dumnezeu pedepsea si pacatele mici sau usoare chiar daca ele aveau scopul procreativ ci nu de pasiune(desfranare sau concupiscenta care este un adaos, nu exista in paradis)]. Ei bine in Imparatia Cerului nu va mai exista casatorie ci vom fi ca ingerii. Acei oameni trebuie sa se purifice si de pacatele usoare, altfel nu vor putea intra in Imparatia Cerurilor.

Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici* curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii,
* 1 Cor 15:50 Gal 5:21 Efes 5:5 1 Tim 1:9 Evr 12:14 Evr 13:4 Apoc 22:15
10nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.
11Şi aşa eraţi unii* din voi! Dar** aţi fost spălaţi, aţi fost sfinţiţi, aţi fost socotiţi neprihăniţi în Numele Domnului Iisus Hristos şi prin Duhul Dumnezeului nostru.

Întrebări similare