Da, am avut asemenea presimtiri.
Legat de explicatia pentru ce ti s-a intamplat tie, din pacate nu o stie nimeni.
Daca nu ma insel, cand a murit Ion Dolanescu (desi nu sunt "fan", pur si simplu s-a intamplat sa aud asta), la ultima lui emisiune, a zis ca este ultima data cand o sa vina acolo. Si chiar asa a fost.
Nu am avut niciodata asa ceva.
A fost o coincidenta, n-are nici o treaba cu presimtitul, nu exista mecanisme care sa poata duce la asta. Nu putem simti ceva ce inca nu s-a intamplat pentru ca nu se stie daca se va intampla sau nu, e o loterie. Viitorul ala unde s-ar intamplat sau nu, nu exista.
Cel mult se poate forma o presimtire pe o probabilitate intr-o situatie deja existenta, gen e pe patul de spital grav si atunci creieru tau calculeaza ca 90 % ar muri si automat simti ca asa va fi, dar asta e altceva. Si dat fiind probabilitatea mare, se poate intampla, dar nu ca sigur ai presimtit.
Era o banuiala a inconstientului si mizeaza pe aia sigur si considera ca 90 % e 100 %.
Nu simti nici daca s-a intampla ceva cuiva, asa cum se zice ca ar fi (pentru asta trebuie emitor de semnal de la persoana in cauza, trebuie alocate ID-uri la destinatie sa ajunga semnalu la cine trebuie, nu e..asa cum se crede, trebuie amplificatoare de semnal, ca asa doar de la cap la cap nu merge semnalu, e ca si cum ai vb la tel fara antene si turnuri de comunicare, sateliti), damite ceva ce inca nu e, chiar nu ai cum sa simti.
Cand vine vorba de oameni, am avut multe. Majoritatea s-au adeverit(mai ales despre cei jegosi) dar am mai si gresit(cand s-a intamplat sa supraestimez pe cineva ). Pana la urma asta ne face umani.
Presimțirile astea au o sursa. Subconștientul tău poate a realizat ceva ce tu nu ai realizat și te face sa simți de exemplu că x va păți ceva. Nu ai cum sa presimți ceva ce nu știi sau nu ți a venit in cap. Se poate ca uneori sa fie un noroc chior sau un ghinion curat, depinde de situație și să se întâmple ce ai presimțit / visat. Acum, vorbind sincer, căutăm explicația pentru așa ceva? Teorii ale conspirației
Poate, căci ea credea că nu te va mai vedea niciodată, și ți-a dat acea presimțire.
Eu am avut o presimțire care a venit prea târziu. Mergeam cu placa pe un deal foarte înalt și ca să pun frâna m-am gandit sa sar de pe placa. În acel moment am avut presimțirea ca o să cad. Totuși presimțire a venit după ce am sărit A fost foarte frumos. Am cazut pe deal ca un pinguin.
Care e explicația? Prostie