Da am cunoscut o fatuca pe net cand credeam ca sunt ciudat,toti ma minteau ca doar asa zis suflet conteaza,cum dumnezeu erau ei atrasi de suflete nu stiu,mam vazut cu ea dar era timida plus ca era religiosa bonus am mers cu ea la bise macar sa ma amuz cu ceva, apoi am facut-o mincinosa ca sabatul e sambata eu asa stiam de fapt era vineri in fine o aiureala, apoi cu altele dar nu a fost chimia aia in fine, daca nu e atractie nu e nimic asta e adevarul flory, suntem finte vizuale si emotionale nu ne atrage inteligenta, comportamentul sau situatia materiala doar aspectul fizic atat
Am scapat de una cu greu pai o tot evitam si m-a lasat naibi, greseala mea ca credeam ca omul se schimba
Omul nu se schimba. E o vorba ''lupul isi schimba parul dar naravul, ba''.
De ce as iesi cu una cu care nu sunt pe aceeasi lungime de unda si nu simt nimic pentru ea?
Nici macar la o plimbare? Sau sa va sarutati?
Ce intrebari poti sa pui,, e logic ca nu m-as saruta cu una care nu ma atrage deloc, o plimbare parca mai merge, asa sa ne cunoastem mai bine.
Aha.
Dar tu cum ai proceda?
Nu conteaza cum as proceda eu. Prin aceasta intrebare am aflat cat de mult a ''tinut'' la mine acea persoana cu probleme psihice. Tu mi-ai dat raspunsul! Mersi!
Ai aflat virtual ce a gandit fostul tau barbat? Nu crezi ca te-ai grabit sa dai diagnostic aici?
Stiu ca nu i-am fost draga, i-a fost alta! Si cand spun asta m-a refer ca nu am fost genul lui, daca eram nu s-ar fi ajuns la despartire. Insa nu trebuia sa joace pe doua fronturi. Oricum exista un Dumnezeu!
Vezi ca esti luata la ochi de atei acum,, o sa te atace vehement pentru afirmatia ta!
Asta e soarta,, viata merge inainte, baietii vin si pleaca exact cum fac si fetele. Totul e trecator!
De aceea nu mai pot eu.
Stii ce m-a deranjat? Ca trebuia sa imi zica de la inceput ce are de gand, nu sa ma incurce aiurea!
Daca zicea de la inceput ce are de gand,, nu mai avea farmec sa-si faca damblaua, tu asta n-ai inteles
Si stii ce m-a mai deranjat? Ca el a complotat cu aia ca sa vin la el. Multi mi-au spus asta, si persoane din zona mea si de la ei, ca am fost desteapta ca nu am pus botu'. Chiar unul care ii cunoaste foarte bine, nu dau nume, mi-a spus cum sunt ei ca persoane si ce urmaresc. Si dupa, am pus cap la cap si am format legatura. Cat de proasta au putut sa ma creada?
Foarte bine,, cel mai probabil astepta sa te culci cu el ca apoi sa te santajeze.
Stii, e o vorba: ''Dumnezeu te urca, te urca, si cand te coboara...'' asa si el. Cat crede ca poate sa isi mai bata joc de prsoanele de langa el? Ca in mod sigur, nu am fost eu prima, bineinteles, pe altele chiar le-a tras in teapa, dar nimic pe lumea asta nu ramane neplatit!
Te-a dus bibilica,, daca nu te ducea, acum sufereai precum copilele din ziua de azi seduse cu vorbe destepte si cu vrajeli de 2 parale, cand ma gandesc cum pot fi pacalite copilele, ma ia rasul...
I-am facut-o eu lui. In numele acelor fete. Hai ca la el la altceva nu m-as fi asteptat, dar tipa aia, chiar nu trebuia sa se bage.
Ai grija sa nu-ti iei teapa in viitorul apropiat, sa nu zici hop pana nu sari parleaza.
Cu baiatul cu care sunt ma inteleg minunat, el a stiut sa se poarte cu mine frumos, a fost langa mine nu doar la bine ci si la greu si mereu ma suna sa vada cum ma simt. Nu am de ce sa imi fac griji. Eu il cunosc pe #D din 2011, si cand ieseam cu altii, cand mai luam noi o pauza, tot la el imi era gandul. Si uite ca pana la urma, soarta ne-a adus iar impreuna.
Nu am scapat de ea.
Am iesit cu o prietena de care "nu ma simt atras" si da, doar ca sa pierd timpul.
Aa, ok. Eu faceam referire la persoana iubita.
Nu pentru că nu-mi place să-mi pierd timpul, și nici pe al lui cu astfel de lucruri.
Semn!
Ce semn crezi ca e? Daca era tu cu mine, ce ai fi facut?
anonim_4396 întreabă: