Eu ca technician IT avand experienta de 10 ani si visitand multi clienti in 99% din cazurii femeile imi dateau banii mai multi,cola,biscuti, ce imi placea e ca numi punea intrebari tampite sau sa imi spuna ca stie deja -bine doar o femeie dar avea handicap,de exemplu si in famili tiganesti tot femeile sunt mai empatice, cei drept la tigani am fost cel mai bine omenit, mancat si acolo si acasa, muream de rusine, acum cateva zile o fata tanara a dat 50 de lei unui tigan paralizat, fii serios femeile sunt mai empatice
Acum o oră | 1onur a răspuns:
Nu toate fetele sunt la fel. Că sunteți voi misogini obsedați sexuali este problema voastră frate.
ma si copiezi satana, ai poza lui iisus nu ti rusine ma, tu vb de misoginism tu care ai incercat un viol, nu ti rusine ca ti a dat banii de apa fata
Nu, fetele se gândesc toate doar la ele.Niciuna nu se gândește și la tată, mamă, frate, soră, cățel, purcel, nothing.
Femeia feminina e o specie pe cale de disparitie astazi. Acum toate sunt cersetoare de atentie.
La mine in cartier au fost cateva, dar, evident, au disparut.
Nu toate fetele sunt la fel. Că sunteți voi misogini obsedați sexuali este problema voastră frate.