anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ati judecat/criticat o persoana dupa felul sau de a face poze/de a fi pozat?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu dar dupa cum arata involuntar da, in clipa cand vedem o persoana inconstient simtim o placere sau o respingere, e ceva de cateva milisecunde

| RMC6 a răspuns:

Sincer DA! Modul in care faci poze spune totul despre tine. Daca in toate pozele apari cu spranceana ridicata si cu bot sau cu fundul gollaughing)) e clar ce fel de persoana esti. Daca esti baiat si ai poze cu BMW ul, cu bani tinandu i in mana, lanturi de aur etc...iar e clar cine estilaughing) daca ai poze imbracat la.costum...e altceva. Pozele arata persoana care esti.Nu poti sa o vezi pe una siliconata si cu un decolteu generos si sa spui ca i maicuta sau sa nu razi de ea si de capul ala fardat si botuxat dar gollaughing)))))

| Superior a răspuns:

Nu suport persoanele care posteaza mereu (difera hainele, incaperea)selfie cu efect si buza strambata, ceva de genul.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Eu in general prefer sa caracterizez o persoana dupa modul cum gandeste, nu dupa cum arata in poze si daca persoana respectiva are o gandire extrem de incuiata si este foarte proasta si nesimtita atunci as avea o parere rea despre ea ca fiind o persoana idioata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru boticul de ratusca da. Dar nu ma pot abtine, este complet involuntar pentru ca-mi zgarie retina si creierul meu reactioneaza instant. Pledez nevinovata! laughing
Stiu ca nu ar trebui sa judecam oamenii foarte mult pentru o poza sau pentru aspectul lor exterior, dar cum te afisezi intr-o poza este imaginea pe care vrei sa o perceapa lumea despre tine, nu? Iar daca tu stai cu un bot tuguiat ce sa cred? Ca n-ai bani de botox si vrei si tu un botic mai mare cum este promovat.