Nu dar dupa cum arata involuntar da, in clipa cand vedem o persoana inconstient simtim o placere sau o respingere, e ceva de cateva milisecunde
Sincer DA! Modul in care faci poze spune totul despre tine. Daca in toate pozele apari cu spranceana ridicata si cu bot sau cu fundul gol)) e clar ce fel de persoana esti. Daca esti baiat si ai poze cu BMW ul, cu bani tinandu i in mana, lanturi de aur etc...iar e clar cine esti) daca ai poze imbracat la.costum...e altceva. Pozele arata persoana care esti.Nu poti sa o vezi pe una siliconata si cu un decolteu generos si sa spui ca i maicuta sau sa nu razi de ea si de capul ala fardat si botuxat dar gol)))))
Nu suport persoanele care posteaza mereu (difera hainele, incaperea)selfie cu efect si buza strambata, ceva de genul.
Eu in general prefer sa caracterizez o persoana dupa modul cum gandeste, nu dupa cum arata in poze si daca persoana respectiva are o gandire extrem de incuiata si este foarte proasta si nesimtita atunci as avea o parere rea despre ea ca fiind o persoana idioata.
Pentru boticul de ratusca da. Dar nu ma pot abtine, este complet involuntar pentru ca-mi zgarie retina si creierul meu reactioneaza instant. Pledez nevinovata!
Stiu ca nu ar trebui sa judecam oamenii foarte mult pentru o poza sau pentru aspectul lor exterior, dar cum te afisezi intr-o poza este imaginea pe care vrei sa o perceapa lumea despre tine, nu? Iar daca tu stai cu un bot tuguiat ce sa cred? Ca n-ai bani de botox si vrei si tu un botic mai mare cum este promovat.
anonim_4396 întreabă:
mihaela_6156 întreabă: