Corect! daca spamul ar diparea, situl ar mai curat, dar si trafic mai redus.
De cand sunt aici am observat un lucru cert: s-au strans prea multi bolnavi la cap si persoane cu probleme emotionale foarte mari, dar e ok, e un refugiu pentru toata lumea, toti au dreptul sa fie ascultati intr-o oarecare masura. Bine ca mai exista si oameni normali, dar trebuie sa faci slalom printre jaloane pana la ei, exact ca in viata reala.
"V -a schimbat gandirea fata de oameni in general?" Nu, am aceeasi parere, inca merg pe premisa ca oamenii sunt prostituate cu mii de fete, din fericire exista si exceptii.
Sunt oameni si oameni.E BINE sa fim empatici cu asfel de oameni
Referitor la activitate, pot sa spun ca sa cam restrins, probabil oamenii au si alte activitati de facut, intra pe aici cand au timp liber, sau cand au de intrebat ceva.
Pina la urma webistele asta pentru asa ceva a fost aici, intrebari, raspunsuri, deci nu-i webiste de ala pentru chat, sa stai la povesti. Oamenii cresc, merg la joburi, cum am spus au destule de facut in viata lor, asa ca sau cam rarit.
Treb sa mai treaca ceva vreme sa apara altii cu mai putine activitati in viata reala, stiu si eu care ar vrea sa afle, interesati sau cu probleme.
Tind sa cred, ca ar exista cicluri, adica asa perioada cand mai aglomerat, cand mai relax, fctie de activitatile oamenilor si alte aspecte ale vietii.
Legat de gindirea fata de oameni, asta nu se schimba peste noapte sau intrind mai stiu eu pe ce webiste, fiecare om am o anume gindire, indiferent ce se intampla cu aia ramane, e f greu sa schimbi pe cineva care deja este finisat ca om.
Ce este bine pe aici? Faptul ca observi oameni ce in viata reala nu prea ai ocazia sai observi, sa le vezi reactiile, gindirea. Aici intrind multa lume, foarte diferita ca locatie, ca varsta si mai stiu eu ce alte aspecte, poti vedea cum am spus ce nu vezi linga tine, fata in fata.
Asta nu trebuie sa te faca sa iti faci o anume parere despre romani sau despre oameni in general, pentru ca nu-i stii pe restul care nu intra pe aici cum sunt, asa ca nu poti spune oamenii is mai slabi ca acum nu stiu citi ani, sau is mai invatati.
Eu facind comparatie cu ce am observat pe aici si cu ce am vazut real, fata in fata, tind sa cred ca oamenii is mai slabi decat inainte adica ca si cunostinte, ca si educatie, is mult mai slabi la modul general decat sa zic oamenii de acum 15 ani, ori poate decat cei de acum 20-30 de ani.
Ce vad acum, cei tineri, se cred asa mai stiutori, asta nu ar fi nimic rau, doar ca ei nu realizeaza faptul ca ce stiu ei este f putin sau gresit.
Educatie nu mai spun, lasa de dorit f mult, se intimp, a chestii grave, vorbesc in realitate, oameni care nu stiu cei ala respect, mai ales in relatiile mai apropiate, tocmai cei apropiati parca is mai rai intre ei, fata de straini, asa ceva nu stiu, mi se pare aiurea.
Dar poate ca viata asa este, urac, coboara si tot asa, ca si clima, ca si mai toate din lumea asta.
Daca oamenii de aici nu iti dau raspunsurile pe care TU ti le doresti, nu insemna ca sunt prosti sau bolnavi!
poti gasi raspunsurile la prieteni sau si mai bine la familie.
Nu s-a schimbat doar TPU, lumea este într-o continuă schimbare, nu poți compara prezentul cu trecutul sau cu viitorul, toate trebuie să se raporteze la societatea din prezent trecut respectiv viitor. Nu am observat nici-o schimbare semnificativă.
Eu sunt de anul trecut pe TPU si pot spune ca TPU e un site si cu bune si cu rele. Poti gasi useri decenti si de calitate pe site dar intr-o proportie mai mare site-ul e predominat de intrebari stupide si trolling de cea mai proasta calitate.
Singurul lucru bun e ca Violeta2022 a disparut de pe site, prezenta ei strica tot farmecul acestui site.
Nu Violeta e problema sitului.
insa troligul DA, si userii care la marea plictiseala scriu tampenii.Nu doar adolescenti si adulti in toata firea.Si intregi la cap, asta trage situl in jos!
Va apare cât de curând.
Schimbari in site sau in gandirea generala a userilor?
Site-ul mi se pare ca merge in rau.
**Editeaza in "v-a".
Am editat, merci, neatentie la mine!
Merge rau, adevarat! Si asta de cel putin 4-5 ani.
Am cont din 2012.
De vreo 8 ani mai bantui pe aici periodic
Schimbari, pot să zic că activitatea s-a cam redus considerabil.
Îmi plăcea mult mai mult înainte bineînțeles
Gandirea... eeh, dar cu ajutorul acestui site am cunoscut oameni minunati și in viața realà.
anonim_4396 întreabă:
Cristina2008 întreabă: