anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ati patit intamplari paranormale?

25 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Nu as putea sa spun ca a fost chiar paranormal. Eram intr-o zi in casa la etaj, si eram intr-o camera si scriam, iar deodata aud pasi care urcau pe scari, si credeam ca e sora mea, si credeam ca voia sa ma sperie, asa ca ma duc usor spre usa, si ma pregateam sa sar ca sa o sperii eu pe ea, si cand am iesit, din camera pe usa, spre surprinderea mea nu era nimeni pe scari, iar toate usile care erau prin preajma erau inchise, si nu avea cum sa fie cineva, ca sa zic, ca s-a dus repede in alta camera, pentru ca auzeam usa si auzeam si cum cobora pe scari. Chiar m-am speriat in ziua aia, si mi-am luat de acolo tot ce imi adusesem sa scriu, si am plecat cat de repede am putut, si de atunci am cam evitat sa ma duc la etaj in casa, mai ales ca acolo e mai intuneric decat in restul casei, si mai ales ca acolo sunt mai aproape de pod, un loc care pe mine ma cam sperie.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Ti-am spus ca nu mai beau.

| anonim_4396 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Pacat

| OoBunnyoO a răspuns:

Mi s-a intamplat sa visez inainte ca cineva sa moara. Uneori mi s-a intamplat chiar sa visez si motivul pentru care mureau. Insa pe de alta parte, eu visez intotdeauna ca moare cineva, deci nu stiu daca experientele mele pot fi considerate intamplari paranormale.

Răspuns utilizator avertizat
| Superior a răspuns:

Cand eram mic puteam distinge in intuneric siluete extraterestre si auzeam zgomote pe hol. Siluetele nu le mai disting la varsta mea actuala, dar sunetele pe hol se aud ca niste pasi inca. Cand ma uit in hol nu se mai aud. Si se intampla doar cand mama doarme/sunt singur acasa. Creepy, nu? A zi mai cade o sticla de apa in bucatarie, foarte rar.

| Dorotheea21 a răspuns:

Am patit-o.
M-am rugat intr-o seara lui Dumnezeu sa ma fereasca de dusmani.
A doua zi, mi-au disparut toti prietenii. big grin

| Dorotheea21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vai...
Am apucat sa citesc "Nicolae", si am vazut fata GROAZEI! rolling on the floor
Uite alta intamplare Cruce:
Am vazut GROAZA, si am supravietuit! laughing

| anonim_4396 explică (pentru Dorotheea21):

Sunt un om ce creeaza fenomene paranormale

Cruce, The Creator! happy
Stai linistit, si eu par anormala uneori. big grin
Daca te lasi de grozaviile lui Guta, am sa te alint.
Crucifix. happy

Ma las de Guta, ascult ceilalti manelisti

Pe unde esti?
Off, te-am pierdut!
Alta intamplare paranormala! big grin
Am sa stau la distanta o saptamana de intrebarile tale. laughing
Auditie placuta. happy

De ce sa stai o saptamana la distanta de intrebarile mele? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prezic chestii, uneori e enervant, alteori e bine laughing) spre exemplu ieri dimineață m-am trezit și am zis "cum ar fi sa iau o amenda acum când nu am niciun ban" și în unul din autobuzele pe care le iau ca sa ajung la școală, ce crezi, urca 3 controlori si mi-au dat amenda 60 de euro pentru ca abonamentul meu e valabil doar de la 1 decembrie și eu nu am știut. Mi se pare o chestie paranormala, dar prefer sa o țin pentru mine și sa nu le stric ziua altora spunându-le dinainte ca urmează sa se întâmple ceva și partea buna din asta e ca simțind ca urmează sa se întâmple ceva, încerc sa evit și de obicei reușesc, sunt norocoasa.

| August99 a răspuns:

Obisnuiam sa aud cum apasa cineva intrerupatoarele sa aprinda becul. Nu se intampla niciodata asta

| Juviia a răspuns:

Mda..haha