Da,cand eram mic, un catel de al meu a murit ca s-a tinut dupa o catea si a fost sfasiat practic de alti caini.Cand l-am vazut, i-au perforat tot stomcaul.Toate matele au iesit din el.
Tedi il chema, foarte bun caine.
Am plans la fel vreo 3 ore si o saptama am stat trist.
Oameni n-am pierdut pe nimeni.
Al meu a murit de batranete. Era cuminte, nu se ducea dupa catele, ele veneau la el.
Eu unul am o atitudine mai diferita fata de "moarte".
Ideea mea este simpla, daca mori, inseamna ca ti-ai indeplinit misiunea si indirect ai fost "promovat" deci este un motiv de bucurie.
Iar daca e sa o luam altfel, avand in vedere in ce lume rea traim, moartea pare sa fie un lucru bun.
Cat despre acele plansete specifice, eu unul le interpretez ca o slabiciune a celor indoliati, ca si cum nu s-ar descurca fara acea persoana.
Din punctul meu de vedere, frumos ar fi ca lumea sa-i sarbatoreasca viata acelei persoane la inmormantare, sa fie bucurosi ca au ajuns intr-un loc mai bun si sa-si aminteasca de clipele bune petrecute de acea persoana.
PS:"Când te naşti, tu plângi şi lumea se bucură. Când mori, tu te bucuri şi lumea plânge."
Asa este. Moartea este un lucru firesc. Adevarata viata e dupa moarte, nu asta in care traim acum. Aici petrecem cativa zeci de ani, dincolo, o eternitate.
Ok. Dar nu e vina mea ca nu ai tu starea buna. Nu eu ti-am provocat-o, asa ca nu ai niciun motiv sa imi dai raspunsuri aiurea.
Shh, du-te la somn. Ca tot ziceai ca nu ai o stare buna.
A murit o matusa (foarte apropiata) acum 8 sau 9 ani. Am plans atunci cand am aflat, dar am zis ca viata merge inainte. Pacat ca atunci cand mor unele persoane dragi atitudinea si comportamentul unor apropiati se poate schimba...radical.
Era o replica de a lui Dwayne Johnson in filmul Fast and Furios 7.
Dar da, suntem doi tarani.
Esti pusa pe cearta in seara asta, sa inteleg ca esti in ziua aia?
Daca n-ai observat eu am vorbit frumos si in spirit de gluma, tu duci in alta directie totul.
Nu sunt in perioada aceea, atunci e mult mai rau ca acum. Pe mine m-a deranjat ca nu ai dat un raspuns cat de cat serios, atat voiam. Si nu sunt pusa pe cearta, sunt chiar foarte calma!
bine,iti dau un raspuns serios.
Eu,cred ca dupa moarte e liniste,fericire si nu mai exista suferinta.
Plangem dupa o persoana care moare,deoarece nu mai e langa noi sa ne faca fericiti ( prin dragostea pe care ne-o ofera),dar nu luam in calcul ca persoanei aleia ii era greu aici,suferea foarte mult si in schimb ne gandim doar cum ne simteam noi langa acea persoana, in loc sa ne bucuram ca s-a dus intr-un loc mai bun decat asta.
Orice ar fi acolo,dupa moarte, cred ca e mai bine ca aici, orice ar fi.
E parerea mea, nu am dovezi ca dupa moarte e mai bine sau mai rau, e o parere.
A fost greu? dar noi trebuie s-a o dam in ''dispute'', ca de obicei.
"barbate",pf,ce replica de tarancusa ai in tine, of of of.
Https://www.youtube.com/watch?v=B34XmATePQQ
Ai auzit vreodata asa ceva? :))
Asta imi aduce aminte de un psihopat, da de unde, chiar seamana cu unul, perfect