As putea sa adopt, de ce nu?
Si am un motiv f bun, as trece peste balamucul de pana la 2-3 ani cand al meu ar fi f mic, cu tipaturi si altele, asa ca daca l-as adopta pe la 2-3 ani pe cutare copil, as scapa de perioada aia, plus ca fac si un bine unui copil parasit.
Nu. Nu as putea sa simt pentru el aceleasi chestii pe care le-as simti fata de un copil care ar fi al meu.
Pai dupa mine tot copil e si ala, ce conteaza ca e al tau sau nu e, nu trebuie sa fie neaparat al tau ca sa te porti cum trebuie si sa fi alaturi de el. Asta daca-ti plac copiii, daca nu, sigur ca motive se gasesc.
Si iti arat ca e mecanica treaba asta cu simtitul.
Daca doar crezi si ai fi convins ca e al tau dar real nu e, tu o sa simti acele chestii bune pentru el.
Deci poti simti si daca nu e al tau de fapt, asa ca la fel poti simti si pentru unul adoptat. Ca doar nu are ala al tau 4 ochi si alalaltul 2, sunt cam la fel toti copiii.
Da, e ceva frumos și oarecum firesc dacă nu poți avea unul al tău, dar desigur e și multă responsabilitate.
Eu voi adoptată o fetița fără sa ma însor veșnic singur așa am S-o cresc eu și ai voi oferit totul sa fie fericita o adopt de bebeluși de mică in câțiva ani voi face asta maxim 4 ani