| razadeluna a întrebat:

Voi ati putea renunta la telefonul mobil? ce ziceti? sincer?

15 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Da, as putea sa renunt la el destul de usor. In primul rand, nu am atat de multe cunostine si vorbesc destul de rar cu cele pe care le am, si in al doilea rand, avand in vedere ca majoritatea timpului sunt acasa, l-as putea inlocui cu unul fix. Din fericire nu sunt dependent de telefonul mobil, ci il folosesc doar fiindca e practic.

| mona a răspuns:

As putea foarte usor sa renunt la telefon

| xDxDxDxDxD a răspuns:

A trebuit sa renunt la el timp de 6 luni si m-am descurcat.
Acum nu il folosesc asa mult.
Deci as putea renunta la el.

| OnuOnulică a răspuns:

Da.

| Sociopat a răspuns:

Da

| Rakanishuu a răspuns:

A trebuit sa renunt la el cateva luni. N-am murit, dar nici mai bine nu eram. laughing

| fadnox a răspuns:

Da, daca-mi dai cardul de memorie

| Madayna a răspuns:

As putea renunta la el o perioada.

| AndyLavy a răspuns:

Nu. pentru ca nu as putea renunta la persoanele cu care vorbesc..si sunt persoane cu care vorbesc de cele mai multe ori prin intermediul telefonului.

| neca a răspuns:

Da as putea

| PopAdrian a răspuns:

Da, am fost nevoit sa raman fara el cat timp a fost la reparat si m-am dezobisnuit de el cand l-am reprimit.....la fel si cu laptop-ul....am fost intr-o tabara unde nu l-am dus cu mine si am realizat ca pot supravietui fara el laughing Spor!

| Clauvdgg a răspuns:

Da. Am fost nevoita sa raman fara el vreo 2 luni si am rezistat. happy

| TheUnforgivenIII a răspuns:

Eu sunt sinceră și spun nu.

| BrunetteGirl21 a răspuns:

Nu big grin

| PunkyBrunette a răspuns:

Nu, nu cred ca as putea renunta la el. Telefonul il folosesc pentru a vorbi, pentru mesaje, facebook, youtube, poze, alarma, pentru copiat la scoala laughing, lanterna si chiar ca si agenda... Deci nu, chiar nu as putea renunta la telefon.