Parca am mai vazut o intrebare f asemanatoare, sau am vazut eu in viitor.
Pai se intampla cand ai o persoana in cap, sa ai impresia ca se afla aproape. De exemplu eu am o problema cu becuri care ar trebui sa lumineze cand sunt stinse, insa unu se opreste si mereu la aceleasi ore noaptea intre 22-2am. S-a intamplat o faza cu galagie noaptea pe strada cu vreo 9 ani in urma la aceste ore, iar aceste becuri le am de cativa ani. S-au intamplat mai multe dar sa n-o lungesc aiurea, deci, toata viata am fost cam singura, si asa distanta dar apropiata de persoane rele profitori care raman straini, obisnuiam sa acuz ca platesc din cauza la o viata anterioara ca am si unele amintiri, care este posibil sa fie o iluzie de a mea, dar de ce sa fiu atasata emotional, de exemplu cand vad aceste locuri si persoane, atunci "inviu" cand le uit, mi-e rau. Deci mai nou asociez si eu fenomenele ciudate cu "fantome" desi stiu ca e vecinul implicat ca el mi-a adus becurile. E aceeasi siuatie cand te "indragostesti"de cineva., persoana nu e prezenta in viata ta, ci in capul tau, iti faci speranta ca ar putea fi, daca a facut sau zis ceva care a avut vreo semnificatie importanta pentru tine.
Da, am simțit. Dar din asta nu rezultă că există fantome. Ai rememorat și re memorezi videoclipuri cu acea persoană, create de creierul tău.
Ai avut fina iluzie, atata tot, de aia ai simtit asta, de ce, nu se stie. Eu nu am simtit niciodata asta, chit ca a murit tata in 1987 si bunica in 2015 toamna.
Fara iluzie n-ai cum sa simti asa ceva.
Eu, nu am trait asa ceva, dar, stiu sigur ca e posibil
de ce sunt sigur, nu vreau sa dau detalii, e o chestie personala, si oricum, in afara de cuvantul meu, nu am nici o dovada