Mi s-a intamplat sa ma urmareasca un betiv pe strada,, sau cel putin un dubios mai demult, nu-l ducea mintea mai mult de coltul strazii, mi-am batut putin joc de el cand l-am plimbat prin diferite strazi, eu cunoscand perfect zona si ca apoi sa am fac nevazut din fata lui/
Nu. Filmele au o mare influența asupra noastră. De aceea e bine sa fii selectiva, pentru ca ce seamănă omul aceea va și secera.
Cu siguranta Doctor Who are o mare influenta. Astept cu sufletul la gura sezonul 10 care incepe pe 15 aprilie. Vreau sa vad cine e noul Doctor.
Eu uneori mai vad noaptea diverse siluete (cand nu port ochelarii). Am auzit la stiri ca o femeie a sunat la 112 pentru ca are un cadavru in curte si de fapt era o sperietoare de ciori.
Am pățit când am început să mă uit la Fenomene stranii. Începusem să mă tem și ziua și să am senzația că mă urmărește cineva, că e vreo prezență imaginară prin preajmă, prostii de genul. Așa că m-am lăsat de chestii paranormale și de orice film horror, oricum nu-s genul meu, deși aș putea spune că e destul de interesant tot ce ține de paranormal.
Eu nu simt asta doar pentru ca m-am uitat la filme.