Dap...eram in baie si ma uitam in oglinda,iar langa mine se facuse un fel de fum alburiu,m-am intors si nu se vedea nimic.M-am uitat iar la oglinda si era inca acolo...
Sau la un geam dintr-un bloc era o femeie... Dintr-o data geamul s-a inchis si in casa s-a aprins o lumina rosie,se vedea pe jaluzele umbra unei chestii monstruase. (asta a fost cea mai oribila intamplare pe care am vazut-o vreodata) si mi s-a parut ca acea femeie a si tipat...
Uneori las obiecte in casa intr-un loc si le gasesc puse in alta parte,ceea ce devine foarte enervant (in casa nu intra nimeni in timpul in care sunt plecata) si nu e cazul sa ma crezi uituca, sa zici ca eu le-am pus si nu-mi amintesc.
In fine. daca cauti, gasesti...
Fantome nu, dar ORB da, tu ai avut vrodata experiente paranormale? Daca vrei sa discutam despre asta, poti sa-mi dau un mesaj cu id-ul tau si mi-ar placea sa discut cu tine despre tema asta.
Da a fost oribil eram in casa cu niste prietene si faceam poze si in acele poze nu ne vedeam decat noi trei mai aparea un fel de fata langa noi si dupa aia disparea