CEau:*
eu acum sunt la liceu, nu am avut niciodata uniforme decat in clasa -IV mi se pare o tampenie...sa lase copii sa poarte ce vor nu ca la armata in fine, cum am zis o tampenie
Mi se pare un lucru bun ca toti elevii sa poarte uniforme, pentru ca astfel ar fi mai multa disciplina. Ideea e sa fie obligatorie, pentru ca astfel nu o sa mai vedem tinute indecente, cu care in mod normal s-ar duce la discoteca, sau de strada. Fiind o institutie, e normal sa te imbraci decent si frumos. Noi avem deja o uniforma, dar prea putini o poarta, asa ca e inutil.
Eu am amvut in generala si a fost ingrozitor! pe langa faptul ca ma simteam ca la puscarie imbracati toti la fel, era si extrem de incomod. Deci nu!
Pai Boc a dat legea si cica ne baga uniforme...dar eu nu vreau,imi place sa fiu originala si sa-mi exprim creativitatea,chiar si prin alegerea hainelor.Iar daca o sa avem, sper macar sa aleaga ceva frumos, nu uniforme cu patratele, fuste lungi la fete si d-astea de pe vremea lui Ceausescu. Bleah!
Pai nu-mi place sa recunosc da cred ca asa o sa fie! cel putin la mine la scoala! ce airuea!
Da este foarte ok, eu in liceu tb s aport o camasha alba sau un tricou alb si blugi, in alt liceu au uniforma mai stricta, fuste in carouri, cravata si sacou
dar o poti accesoriza pentru a fi mai deosebita de restul fetelor, pupici
elena_olteanu întreabă:
RAY întreabă: