Planuiesc sa ma intorc in 2025 fix cand e gerul iernii. Cauciucuri de iarna si calare pe cai. Am plecat de la 13 ani dar totul are o limita, ma trage dorul de oras (natal)
Locuind in acest moment in Grecia, chiar daca mi-a devenit precum a doua casa, as veni oricand acasa in Romania (undeva prin Transilvania la sat), doar pentru simplu fapt ca viata este mult mai ieftina, taxele si impozitele la fel, cat si de ati achiziona o casa la tara este mult mai ieftina fata de tara unde sunt.
Odata picat acolo greu te mai ridici la suprafata, grija mare.
Ala esti tu? Ce ai imbatranit asa?
Si eu tot in Japonia as dori sa ma mut.
Hm,greu de ales, sunt multe țări în care se trăiește foarte bine, dar cred că cele mai bune țări unde să trăiești sunt cele nordice, acolo sunt cei mai fericiți oameni!?
În Palilula e mai fain!
Nici Vaslui nu suna rau
Siberia,pare un loc minunat, am auzit ca e si Moș Gerilă pe acolo.
Oriunde e frig e perfect pentu mine
Nu, pentru ca sunt taxele extrem de mici aici și traiul de viata ieftin.
E fain sa câștigi euro / dolari și sa trăiești pe lei.
Cand ai un SRL iti ia 3% impozit + 5% pe dividende, adica 8% in total. Se poate si 1% daca ai macar un angajat. La asta ma refeream eu cand spuneam ca taxele sunt extrem de mici. Unde mai vezi tu impozit de 1%?
Sunt curios, cum s-a mutat conversatia noastra de la taxe la viata mea sexuala? Doar pentru ca am zis ca in Romania taxele sunt extrem de mici si te-am intrebat in ce situatii statul iti ia 40%, asta te face pe tine sa crezi ca eu sunt virgin? Lumea devine din ce in ce mai interesanta.
Atat e impozitul in Romania, poti sa calculezi de aici venitul: https://neuvoo.ro/......ul-fiscal/
Crezi ca toata lumea are firma si angajati? Dai in mod indirect detalii despre viata ta sexuala din argumentele pe care le aduci.
"Vezi ca vorbesti cu un campion al zilei asa ca te rog nu ma lua la misto ok? iti multumesc!" Cati 15 ani ai dupa asa hal de replica?
Nu e prima oara cand te vad ca ataci gratuit pe cineva pe aici, ai devenit cam frustrat si pici catre prapastia penibilului, e pacat pentru ca erai user ok pe vremuri.
"si la batranete o sa ai o pensie, in continuare o sa ti se para furt?" Daca stai pe baza pensiei, mori de foame asta e o mentalitate complet gresita, statului nu-i pasa, il doare-n cot de tine.
Bunicii mei au muncit cred ca aproape 50 de ani, si acum la un loc abia au 2000 de lei, unde e dreptatea?
Mi se pare furt pentru ca ei cu banii astia nu fac NIMIC, ii baga in buzunare.
De-aia avem industria de c**at, sistemul de educatie la fel, spitale vai de capul lor, de sosele nici nu mai zic.
In Elvetia, pentru ca aerul e curat tara e curata si imi plac foarte mult muntii.
Germania clar. Pentru ca imi place cultura lor, ca sunt reci si muncitori
Nu, îmi e mult prea greu cu limbile străine. Iar in Moldova nu prea as avea de ce sa ma mut.
Aș dori sigur pentru că vreau să încerc noi oportunități și să văd cum trăiesc alte persoane.M-aș muta în Spania sau Olanda.
anonim_4396 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
LisaJulie întreabă: