Stai linistita ca nu cred ca e nevoie sa iti fie teama, ca poate si mama ta a trecut prin ce treci tu acum, ia-ti inima in dinti si spune-i, ce poate sa iti faca, doar sa te certe poate iti da o palma sau poate nu iti face nimic poate chiar te ajuta cu ceva, eu te sfatuiesc totusi sa ii zici daca tot te roade asa de tare asta este omu mai grseste si ia a gresit la randu ei poate cu ceva mai grav decat ai facut tu. spune-i si cred ca o sa te inteleaga bafta si te rog din suflet nu mai folosi cuvintele (imi vine sa ma omor ) ca ma ia cu fiori
Pai chair si cu ajutorul vostru, eu inca simt teama in mine.Nu vreau sa va fac sa credeti ca sunt batut in cap sau ca va chinuiti degeaba sa imi explicati, dar...nu stiu cum sa scap de eaaaaa(frica)
Daca ii vei spune nu cred ca te va omori si daca ar fi sa te certe ar dura vreo ora sau doua... De ce sa te chinui atata timp pentru asta? Spune-i si te vei simti mai bine. Daca e ceva grav sa nu indraznesti sa-i spui cand e in toane rele? Poti sa-i spui sub forma de gluma, sau pe sarite pana isi da ea seama si sa-i mentii starea de spirit. Nu o forta sa asculte atunci cand nu are chef de barfa sau are cine stie ce pe cap...
Succes! :X
Si eu am patit acelasi lucru.
in legatura cu adolescenta... sau preadolescenta... in fine.
era vorba de un baiat. Pana la urma m-a vazut cu flori acasa, ( dar aici nu era vorba ca mi-ar face ceva, pur s simplu miera, cred ca jena sa-i zic ) deci oricum a aflat tot de la mine si a reactionat mai bine decat mias fi putut imagina.
am mai patit asa cu niste bani, o suma destul de mare, pana la urma trebuia sa ii spun, dar a fost prea tarziu, banii nu mai puteau fi recuperati, deci ar trebui sa-i zici, chiar daca pare foarte greu. Vezi cand este inntr-o stare buna si zii
Spune-i tot ce ai pe suflet! Este mama ta. te va intelege si te va asculta fi sigur :-x
Si eu am trecut prin momente dintr-acestea dificile.si regret ca ma ascundeam de ea!
Indiferent ce probeleme ai avea mamei ii poti spune orice!
Take care !