… iar adultii rad doar de 15 ori pe zi (in comparatie cu un copil care rade de aproape 400 de ori), iata ce va impartasim azi:
1. Laptele de hipopotam e roz.
2. Creierul uman are capacitatea de a retine tot ce experimentezi vreodata.
3. Inghetata este la origini un fel de mancare chinezeasca.
4. Apa din Antarctica este atat de rece incat nimic nu poate sa putrezeasca acolo.
5. Aligatorii pot trai pana la 100 de ani.
6. Yo-yo-ul a fost inventat ca o arma in Filipine, in secolul 16.
7. Primul mouse pentru un computer era facut din lemn.
8. O vaca produce aproape 200.000 de pahare de lapte in viata ei.
9. Veveritele uita unde si-au ascuns aproape jumatate din nuci.
10. Fiecare om si-a petrecut aproape o jumatate de ora fiind o singura celula.
11. O persoana obisnuita mananca pe parcursul vietii greutatea echivalenta a 6 elefanti.
12. Mamele din Malaezia isi apara copiii de boli spalandu-i in bere.
13. Pe parcursul vietii, oamenii merg suficient pe jos pentru a face inconjurul planetei de 5 ori.
Cute stiam si eu chestii de genu', le aveam notate, dragute nr 6, 8, 9(veveritele sunt proaste) , si 11
Pe 10 nul inteleg si saveti grija sa nu va atace cineva cun eu-eu...cicas periculaose
Mmmm...nu prea am zimbit, dupa ce m-am certat cu boyfriendul e greeeeeuuuuuuuu! 1
V-ati intrebat ce a fost mai intai, oul sau gaina? Biblia a raspuns deja la aceasta intrebare. Conform Genezei 1:20-22, gaina a aparut inaintea oului.
Mamele din Malaezia isi apara copiii de boli spalandu-i in bere. tare faza cu berea
m`a facut sa zambesc
Ce tare este ultima! Pe parcursul vietii, oamenii merg suficient pe jos pentru a face inconjurul planetei de 5 ori.
cioco1tweety întreabă: