| SilentRain a întrebat:

Voi aveti o cicatrice? Care este povestea ei?
Eu am una pe deget de acum 3 ani si e verde big grin Mi-am taiat degetul incercand sa desfac un plic de vopsea pentru paste '
Oare se mai sterge culoare din cicatrice vreodata? thinking

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Sunt vreo 8 toate, vrei sa iti spun povestea fiecareia? happy
Ti-o spun pe cea mai interesanta: in podul palmei drepte, e urma unei taieturi de vreo 3 cm. Eram la scoala, in curtea ei, in pauza, si pe linga scoala trecea o linie de tramvai, dar nu o vedeai decat din strada. Un tramvai a deraiat, a scos un sunet groaznic, si ne-a atras atentia celor ce eram in curte. Ne-am aruncat toti sa urcam pe gardul scolii, care avea deasupra tepi, pentru a fi greu de trecut. Un coleg a venit din spatele meu si m-a tras chiar cand sa pun mina sus pe gard si sa il apuc. Rezultatul? Mina a alunecat, si m-am trezit cu o teapa in mina, intrase prin piele pe la incheietura si a ajuns pana sub degetul mic. Atunci m-am uitat ingrozit la ce mi se intimplase, acum zimbesc cand ma gindesc, dar nu a fost cine stie ce, m-au dus colegii sa ma spal, si am fost trimis la urgente, unde mai greu a fost cu cusutul, mi-au pus doua copcii pe viu, fara anestezie, dar, na, au fost doar niste mici intepaturi pe linga intepatura de la gard. Rana s-a vindecat repede, insa gaura din mina a trecut abia dupa luni de zile, o simteam cand apasam pe acel loc.

| Drimmero a răspuns:

Am pe picioare in special, de la fotbal, cazaturi cu bicicleta; am la ureche cand m-am taiat cand am cazut cu capul intr-un sir de fiare si s-a nimerit sa dau de o parte ascutita, mi-a despicat putin partea de jos a urechii, am fost cusut si acum e doar un semn.
La picioare am avut julituri,, am cazut nasol cu bicicleta pana s-a strambat si aia.
Si de pe la fotbal am cicatrici, pe genunchi sau tibie cand primeam o talpa d-aia nenorocita acolo de la ciobanasi.

Toate astea sunt din amintiri, de ceva timp n-am mai patit nimic si ma bucur.

| OldSoul a răspuns:

Nu stiu daca se numeste tocmai cicatrice, dar as avea doua, cicatrice/semne distinctive.
Unul din ele ar fi o gropita asupra sprancenei drepte, in partea de sus a acesteia, care cred ca e in urma unei boli a copilariei.
Si a-2-a, mult mai mare si mai inestetica, este o cicatrice sub abdomen, cauzata de o operatie de cand aveam 1 an aproximativ.

| mentholinks a răspuns:

Am mai multe.

| Justme1997 a răspuns:

Cicatrici de self harm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am una, pe picior, cam de 8 ani.
N-are o poveste interesantă ca a ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o cicatrice la cap chiar in zona tamplei. La 5 ani am cazut cu capul intr-un colt de dulap.

Iar pe antebrat o alta cicatrice ramasa in urma unui accident auto. In ziua in care s-a intamplat accidentul nu s-a deschis airbagul si din instinct mi-am dus mana la fata. Parbrizul care s-a spart putea sa imi taie gatul daca nu ma aparam cu mainile.

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)! Una la un deget, care imi aminteste sa nu mai fac pe vikingul cu securea.