Piercingurile,sa sterg ochelari foarte des, inghetata indiferent de anotimp, mai mereu starnesc zambete cand pe geru ala de ingheata mana pe clanta sa zic asa, eu caut inghetata
Asta e obsesia ta?
Cu subinteles
Subinteles?
Hm... La cine te refereai oare?
Nu dau nume
Rusinosule!
Nu sunt rusinos. Sunt previzibil
Esti mai mult decat rusinos!
Foarte, foarte rușinos
Dar ce ai vrea sa zic
Adevarul.
Sa spui pentru cine a fost cu subinteles!
Fetele Cristina?
Sunt sarcastică. Nu?
Era o gluma zau asa...
Cristinica era .Zic şi eu.
Sa ma bat, sa ma ***, sa dau la buci, sa ma uit la filme xxx cu calugarite, sa fac **** sub apa in piscina si...ma opresc aici.
App de ce zici ca nu esti frumoasa? Chiar esti
Esti
Era pentru Nini
Si a mea pentru tine
Apfff...
Gata, gata... Nu ma bate
Dar n-am zis nimic... urma
Ce frumos, mor de plăcere văzând, ştii.
Mulţumesc, şi tu eşti, şi ai un păr tare frumos!
Pai si tu... Chiar si Coco a zis
Merci
Da...Chiar la întrebarea mea.-.- B: Şi a mea pentru tine.
Mulţumesc frumos de plăcerea asta, să văd aceste mesaje. :/
O, zau asa
Cu plăcere, ce mişto e să ai ochi albaştri...Eu îi am căprui, vreau şi eu ochi albaştri.
Zău aşa!
Fi multumita de cum ii ai sunt frumosi, mai frumosi decat cei albastrii.
Ce vrei sa fac sa ma ierti?
Facem schimb? Eu îţi dau şapca, tu ochii. Nu, glumesc!
Desigur...
Sa ai doua perechi de schimb?
Helena Bonham Carter, pisicile, farse de 1 aprilie, excursiile in alte tari, tabere, carti si filme sf sau fantasty, Tequila(nu bautura, vloggerita), socializarea, bancurile cu ion si maria, istoria chestiilor care au fost/sunt un regres pentru lume(ex. comunismul, holocaustul, razboiele mondiale). Vaai, mai sunt multe, dar nu le mai tin minte...
Obsesia de a slabi, de a rata bine, serialele, telefonul, jocurile online si putin untul de arahide.
Am ochi mici fiind asiatica, credeam ca sunt normali dar mi-am dat seama ca nu sunt mari.Plus de asta sunt ridicati, zici ca am probleme cu capul.As vrea buze groase, dar nu am.Am pielea foarte alba de parca as avea vreo boala de piele, zici ca sunt branza de burduf si nasul meu e subtirel, dar il vreau mai subtirel si nu stiu ce sa fac...Deci de asta nu sunt multumita cu persoana mea, aceasta e marea mea obsesie.