Fi multumita de cum ii ai sunt frumosi, mai frumosi decat cei albastrii.
Am ochi mici fiind asiatica, credeam ca sunt normali dar mi-am dat seama ca nu sunt mari.Plus de asta sunt ridicati, zici ca am probleme cu capul.As vrea buze groase, dar nu am.Am pielea foarte alba de parca as avea vreo boala de piele, zici ca sunt branza de burduf si nasul meu e subtirel, dar il vreau mai subtirel si nu stiu ce sa fac...Deci de asta nu sunt multumita cu persoana mea, aceasta e marea mea obsesie.
Helena Bonham Carter, pisicile, farse de 1 aprilie, excursiile in alte tari, tabere, carti si filme sf sau fantasty, Tequila(nu bautura, vloggerita), socializarea, bancurile cu ion si maria, istoria chestiilor care au fost/sunt un regres pentru lume(ex. comunismul, holocaustul, razboiele mondiale). Vaai, mai sunt multe, dar nu le mai tin minte...
Sa ma bat, sa ma ***, sa dau la buci, sa ma uit la filme xxx cu calugarite, sa fac **** sub apa in piscina si...ma opresc aici.
Piercingurile,sa sterg ochelari foarte des, inghetata indiferent de anotimp, mai mereu starnesc zambete cand pe geru ala de ingheata mana pe clanta sa zic asa, eu caut inghetata
AndrewTate7789 întreabă: