Ala e trecut pentru mine, am zis sa vin si eu prin epoca prostiei sa vad care e treaba
Eu ziceam ca voi fi ultimul roman care isi va lua telefon, dar n-a fost sa fie asa, mi-au luat altii. Si poti refuza cand ti se ofera asa ceva ?
Am un telefon cu care doar comunic asa cu prieteni, rude si cine vrea sa ma caute,, dar nu il folosesc in exces, il mai folosesc cand sunt plecat de acasa si am nevoie de niste informatii de meciuri si etc.
Am. Il folosesc pentru ceas si muzica, si extrem de rar pentru a vorbi cu cineva.
Mi se pare util pentru siguranta. Am vazut intr-o zi o fetita draguta, nu cred ca avea 8 ani, si avea un telefon in mana. Bine, poate fi atacata ca sa i-l fure, dar daca vrea s-o fure pe ea, ceea ce se intampla tot mai des, s-ar putea sa-i fie de ajutor. In rest un apel la 112 cand e nevoie.
Am telefon, si da, il consider util, pentru ca pot vorbi zilnic cu mama atunci cand sunt la facultate, il mai folosesc sa stau pe TPU la anumite cursuri mega plictisitoare, si il folosesc sa ascult muzica pe drum cand ma duc la facultate, il folosesc la multe lucruri, deci da, il consider folositor.
Da eu am telefon și mie nu mi se pare inutil, eu îl folosesc pentru a vorbi, dar și pentru distracția mea personală
Am, dar nu e ceva performant. de fapt l-am primit "gratis", deci iti imaginezi cat de bun e. normal ca n-ar trebui sa lipseasca, pentru ca e un mijloc de comunicare eficient, daca nu cel mai eficient. si aici ma refer si la convorbiri telefonice si la aplicatii ca whatsapp.
Da, am telefon. Nu zic ca n-as putea fara el ( au fost zile in care pur si simplu l-am stins ) dar prefer sa fie in viata mea. Nu imi place sa stau la calculator, cand vreau sa caut ceva prefer sa o fac direct de pe telefon, cand vreau sa vorbesc cu cineva prefer telefonul, imi place sa ascult muzica atunci cand plec undeva singura si tot asa. Mai degraba as putea sa traiesc fara calculator decat fara telefon.
Ba e foarte util.
Vrei să te întâlnești cu cineva care n-are Facebook, cum dai de el?
Exact. Nu poți.
E grav doar dacă l-ai folosi foarte mult pentru jocuri sau aplicații care-ți ocupă timpul aiurea.
Telefonul nu e asa important, eu il consider un drog.
Am incercat sa stau o zi fara telefon. Ingrozitoare aceea zi. E o necesitate.