| Mindfulness a întrebat:

Voi aveți TikTok? Va puneți poze cu voi,clipuri? Sau de rușine nu aveți curaj?
Eu vad că nu am tupeu de când am anxietate sa mă afișez,mă simt inferior,un om nașpa! Cum pot sa capăt confidenta din nou? Sa mi se rupa ce spune unul și altul? Eu acum câțiva ani puteam sa agaț orice gagica,și acum nu mai știu nici să o abordez,sa vb! Ce naiba mi se întâmplă? Ce sa fac sa îmi revin neavând prieteni,părinți,absolut nimic? Acum câțiva ani aveam bani,pe maică-mea,tata vitreg care îmi oferea de toate,și după ce o murit maică-mea totul s-ar transformat într-o apocalipsa! Numai eu sunt în situația asta? Voi sunteți împăcați cu voi,cu viața voastră? Cum poți supraviețui fără prieteni, fără o iubită? Și cu niște oameni prosti care te urăsc deși nici nu te cunosc personal!

Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Nu am tiktok, instragram sau snapchat si nici twitter, doar Facebook dar intru foarte rar! Nu imi plac retelele de socializare sincer si nu stiu ce are lumea cu tiktok, iti distruge atentia pe termen lung

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Voi aveți TikTok?
da
Va puneți poze cu voi,clipuri?
nu am motive sa fac asta,trebuie sa transmiti ceva,iar ca publicitate e foarte scump si nu da rezultate,de asta am si spus ca georgescu nu putea gratis sa iti faca campanie,e imposibil
Sau de rușine nu aveți curaj?
lipsa de creativitate poate,sunt mai pragmatic de fel
Cum pot sa capăt confidenta din nou?
inainte nu erai anexios?
Sa mi se rupa ce spune unul și altul?
depinde ce spune,poate iti vrea binele
Eu acum câțiva ani puteam sa agaț orice gagica,și acum nu mai știu nici să o abordez,sa vb! Ce naiba mi se întâmplă? Ce sa fac sa îmi revin neavând prieteni,părinți,absolut nimic?
sa iti recapeti incredere in tine
Acum câțiva ani aveam bani,pe maică-mea,tata vitreg care îmi oferea de toate,și după ce o murit maică-mea totul s-ar transformat într-o apocalipsa! Numai eu sunt în situația asta?
condoleante, sunt oameni care sunt in situati infinit mai grele, dar daca nu facem nimic ele vor fii si mai grele
Voi sunteți împăcați cu voi, cu viața voastră? Cum poți supraviețui fără prieteni, fără o iubită? Și cu niște oameni prosti care te urăsc deși nici nu te cunosc personal!
Nu sunt multumit de starea mea de sine, dar si a nega asta nu inseamna un pas inainte, dar si a nu face nimic este un pas in spate

| Mindfulness explică (pentru RAY):

Nu eram nici depresiv nici anxios! Eram tipul care facea glume,care te făcea să râzi,dar nu eram nici sufletul petrecerii! Nici nu aveam cum că nu sunt extrovertit.
Pai,pui o poza cu tine mai faina și o melodie atât,nu pui clip sa fie necesar creativitatea.
Zici că ai dat un răspuns one to one ca a lui sadrian userul nostru drag care nu știu dacă mai e viu! Ai dreptate dar eu am o depresie care te paralizează, nici să te miști din pat nu poți când revine, dar am momente și când sunt ok, dar mai rar în ultima vreme.

Sunt, dar și eu sunt într-o situație de tip labirint ( fără scăpare ) având o agorafobie cronica.

| MistarGoGu a răspuns:

Părerile altora NU ne baga bani în buzunar NU ne plătesc facturile!
Prietenia este în funcție de nivelul de educație, standarde & așteptări!
Poți accepta un om ca prieten după 3 ore de conversație dupa 3 luni, 3 ani sau 30 de ani! Prietenia se verifica și
Se DEMONSTREAZA în timp!
Tu fixezi toleranta și numărul de GRESELI pe care esti dispus sa le treci cu vederea sau SA LE IERTI!
Pe YouTube, Instagram & Tiktok poți face edit-uri doar cu text, imagini și voce FARA sa îți arăți chipul!
Contează CE LIVREZI! Cat este de educativ sau distractiv!
Și Dumnezeu are HATERI? DA! Satana și cu toți păcătoșii care ii urmează calea!

| contstersinteresscazut a răspuns:

Nu pentru ca am o problema si cred ca imi este rusine cu mine si nu imi ies pozele cum trebuie. Am incercat de cateva ori pe un cont nou un videoclip fara sa stie cine sunt si nu am avut nicio apreciere si 500 de vizionari. laughing)

| Mindfulness explică (pentru contstersinteresscazut):

Pai trebuie sa ai prieteni pe TikTok, ei îți dau like. Așa cum era cont nou poate l-ai setat pe privat și nu public și de asta nu ai primit like. De ce îți ești rușine cu tine?