Nu am nici timp si nici nu imi place sa petrec timp in bucatarie, mananc doar in oras sau la birou (adica in pauza de masa la restaurante din apropiere).
Ocazional cand nu prea am timp nici macar de luat masa, mai merg seara prin Carrefour (sau altele) si imi iau ca tot romanul o paine, un pateu, o zacusca, poate un cascaval, o telemea, un iaurt, o rosie, un ardei, etc. Mai tin la frigider ce ramane si de obicei sigur ramane si parca ma duce si mai scump din punctul asta de vedere ca nah, nu te duci in supermarket sa cumperi doar o rosie sau 4 felii de paine si 50g de branza, inevitabil ramane ceva si nu prea vrei nici sa arunci din moment ce altii s-ar bucura si pentru resturile alea.
As fantetiza cu ideea de a gati, dar nu prea reusesc, desi chiar prefer mancarea gatita. Dar se mai pot schimba lucrurile pe viitor daca mi-as lua poate o nevasta docila tinuta in lanturi si biciuita sa-mi gateasca ce vreau ca la mama acasa. Glumeam, nu va crizati.
Lucrez 12 ore, 24 stau acasă pe timp de zi sau lucrez 12 ore, 48 stau acasă pe timp de noapte.
De obicei, luni sau marți și joi sau vineri fac mâncare acasă. Foarte rar (de cel mult 4 ori pe an) merg la restaurant.
Nu, dar când am timp fac pentru câteva zile sau dacă nu am chef, mă duc prin vecini, la prieteni, rude sau varianta de urgență: cumpăr ceva si voila, foamea dispare.
Odata sau de doua ori pe saptamana imi fac timp de gatit.
In rest ma leg de ce mai este bun prin frigider.
laSoledad întreabă: