Nu mă gândesc la scenariile alea. Și să te culci binemersi și să mori in somn e cel mai bun mod de a o face.
Noi majoritatea nu avem astfel de intrebari 'existentialiste' privitoare la Thanatos
Ai pus o intrebare cu incarcatura filosofica de altfel, insa daca te gandesti sau nu, ca oricand poti muri oricand, ti-ai face mai mult rau...
imi place sa imi spun un citat celebru al unui ilustru om care a trait hedonistic " eu fac ce ma taie capu', caci dupa moarte ajungem tot la Dracu' "
nu inseamna ca sunt lipsit de credinta ci pur si simplu prefer sa tratez viata cu usor umor si ironie decat cu elemente ce tin de domeniul macabrului
Cineva are dispoziție îneaseră
Ce am?
Dispoziție. Nu știi ce înseamnă? Reprezintă o stare bună și sufletească emotivă
''îneaseră'' asta nu intelesesem ce inseamna.
Bine
Pai si ce inseamna?
Voi români nu aveți așa cuvânt? Însemnă- înserare, către sfârșitul zilei, spre amurg, în amurg. Sper că ai înțeles
Acela e "îndeseară".
Numai inserare nu scria acolo
Măi așa se vorbește la mine și da poate am greșit. Mulțumesc că m-ai corectat. Zâmbiți și mergeți înainte.
N-ai inteles care a fost faza, hai las-o asa.
Nu, pur si simplu nu ma gandesc. De ce sa ma gandesc la ce e mai rau, in loc de lucrurile bune si frumoase in viata? E ca si cand ar fi soare afara, iar eu as sta constant cu frica de ploaie, irosindu-mi timpul si gandurile pe acest subiect, in loc de a ma bucura de timpul frumos.
Moartea este ceva natural si normal, si accept acest lucru. Pregatita nu sunt, am toata viata inainte, dar m-as impaca cu gandul, viata este imprevizibila si nu poti evita vreun lucru daca este dat sa se intample
Name2 întreabă:
Octavian94 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: