Eu cand sunt suparat blestem, spurc, si urlu de latra cainii toata noaptea
Câinii ăia de la cabane
Nu sunt genul sa ma supar pe cineva, dar atunci cand o fac o/il ''sterg'' de peste tot. Nu ma supar des dar cand o fac, o fac cu un motiv. Ori persoana in cauza a incercat sa isi bata joc de sentimentele mele. Ori mi-a gresit o prietena atat de mult incat nu pot trece cu vederea. De obicei nu tin supararea prea mult, nu imi face mie bine.
Eu ma enervez repede si in general imi trece la fel de repede, ba chiar mai ajung eu sa imi cer scuze pentru greseala celuilalt Dar s-a intamplat si sa rup o relatie de prietenie pentru ca dezamagirea a fost prea mare
Depinde.Daca motivul e ceva foarte serios nici nu ma mai impac. Daca motivul e minor nu tin deloc supararea fac o gluma si trecem peste.
In maxim 1 zi mi-a trecut. Dar daca e ceva foarte rau, imoral, e posibil sa nu uit si sa fie ca o frustrare pentru mine. Un om mizerabil de exemplu, oameni care sunt rari dar exista...
In general ma supar greu pe o persoana... dar si cand ma supar pe acea persoana, foarte greu imi trece supararea pe ea.
Eu greu ma supar...da si cand ma supar nici eu nu mai stiu cum sa ma redresez.
Bine supararea imi trece, dar o sa tin minte cauzalitatea.
Nu sunt genul care sa scot ochii peste ani de zile. Sunt genul care imi place sa rezolv conflictele, chiar daca s-au petrecut cu mult timp.
Daca nu se rezolva....ma racesc de acea persoana.
Totusi ma rog la Dumnzeu sa fiu bun si iertator, sa imi dea puterea sa iert.
Ai inteles suverano?
Mă revolt repede, și nu suport nedreptățile. De obicei iert, dar nu uit prea ușor...
Nu, eu nu tin mult supararea pe o persoana, mai ales pe persoana iubita cand ne certam.
Depinde de cauza si de relatia pe care o am cu persoana respectiva.
de obicei sunt suparat o perioada scurta dupa care imi trece dar nu vorbesc cu persoana respectiva, sunt al naibi de orgolios
ma supar destul de usor dar de obicei imi trece la fel de repede...
tu?
Foarte repede.
Uneori cred ca e un lucru bun, dar alteori as fi vrut sa o pot sa tine mai mult.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... întreabă:
anonim_4396 întreabă:
YoyoXender întreabă: