Da, sau cel putin asta e reflexul pe moment.
Nu stiu de ce altii inchid ochii cand li se face bine, probabil sunt crestini si ii multumesc Domnului pentru binele pe care l-au primit de la un ateu.
Sunt o fire răzbunătoare de fel, o dată trecut pe lista neagra mai rar sa te mai scot de acolo
Apreciez și respect oamenii care mi-au făcut un bine, indiferent cat de mic a fost acest gest
Sincer?
Eu mă feresc pe cât posibil să ajungă cineva să-mi facă bine sau rău.
Prefer să păstrez legăturile interumane pe alte paliere.
Nu pot nu am cum și nici nu vreau așa ceva sa fac îmi va de treaba mea și las asa maxim ce poate să-mi fac? Sa ma bata? Meh nimic nou.
Tu i-ai face rău cuiva care ția făcut rău?
Da da nu ai zis așa eu am zis de mine mie poa să-mi facă ce vrea el oricine ar fi dar nu te legi de tot ce iubesc eu cu adevărat în viața asta niciodată că dacă ai făcut rău sau doar ai atins un firicel din părul ei și începe sai curgă o lacrimi mica mica de tot din ochișorul ei mai intăi îți scot inima și ți-o pun în mână și încep sate trașez bucăți bucăți după te pun pe grătar și te dau la câini ba chiar mănâncă și eu din tine sa fiu sigur ca nu rămâne nimic din tine
Oi fi tu Dracula da și eu sunt onur și sunt infernul pe pământul ăsta sunt dracu pe pământ dacă te-ai Atins de inima mea țiam scot inima de viu inima la inima -_- sa simți și tu sa vezi cum este
Eu sunt iadul -_- și infernul-_-
Sunt dracul pe pământul ăsta -_-
Bro miere așa foame și mi-am comandat de la glovo niște pui KFS și cartofi da apus așa mult sare și am uiți sa-i spun să-mi pună și suc fanta-_- acum trebuie sa ma duc să-mi iau fanta sa am pana diseară la 12 pana ma culc offfffffff și sunt sărate mult a scapta fără sa vrea saracul la câte comenzi avea pe cap a pus făr sa vrea mai mult sare
-_- o viață am și cui nu-i convine de sunculița mea și de burtica mea sa fie sănătos-_-
Nu mai pot mânca a pus exagerat de mult sare da nu le arunc le dau la pisicile nebune de lângă benzinărie ca ma duc să-mi iau fanta receeeeeeeeeeeee și o ciooooooocooooooolllllllata și cips am mâncat doar 3 copane sunt sărate rău de tot saracul la câte comenzi avea a pus fata sa vrea mai mult sare pe ele
Bro ala q pus sarul fără sa vrea mai multa Sara știu sigur asta ca și eu am lucrat la mc în Austria când eram 4 luni am muncit după mi-am dat demisia singur era sa ma bat cu o ciufută care se ardea cu șeful pe acolo și făcea cu mine figuri ieși date dracu mi-am dat demisia și am plecat
Nici eu nu-i suport bro sunt prea roboti nu știu cum sa-ti explic dat sunt prea roboti oamenii aia