Am 3 cutiute: Trecut, Prezent si Viitor.
Prima cutie contine amintirile (placute si neplacute). E mare si cam dezordonata ea, nu mai gasesc tot ce caut, dar e valoroasa.
A doua cutie contine viata mea si e strans legata de prima cutie. Se pierde prima, se pierde si a doua. Si de asemenea si a treia deoarece fara a doua cutie, nu se poate dezvolta a treia cutie.
A treia cutie reprezinta visele, planurile, iluziile, continuarea celeai de-a doua cutii.
Practic, toate cele 3 cutii, sunt de fapt una singura. Nici una nu e fara celelalte.
Si ma opresc cu filozofia ca plictisesc lumea. Dar cam asa imi functioneaza mintea privind de la o scara larga. Ideea e ca in momentul in care vreau sa deschid una din cutii, se deschid automat toate.
Pentru cine nu a inteles nimic, ma gandesc in acelasi timp si la trecut si la prezent si la viitor.
La prezent.Niciodata la viitor.Cine stie daca va exista unul? Se poate intampla orice, asa ca nu-mi fac planuri de lunga durata.La trecut ma gandesc periodic, in general sa imi rememorez greselile.Lucrurile bune din trecut le micsorez si pe cele rele le subliniez.Prezentul e tot ce conteaza
Ma gandesc de obicei foarte mult la trecut si viitor. Prea putin la prezent. Consider trecutul un prezent istoric.
Uneori imi este gandul la toate partile, adica mai exact sa zicem ca incepe asa, oare fata din trecut ma uitat? pentru prezent vine, am facut bine sau o sa fac bine? pentru viitor sunt doar visele care ca orice om imi doresc sa se implineasca
In ultimul timp la trecut, deoarece m-am mutat in alt oras de cateva luni si aici nu prea am prieteni. Imi amintesc momentele pe care le-am petrecut cu prietenii de acolo.