| flory_5471 a întrebat:

Voi cand va ganditi de obicei, va ganditi la trecut, prezent sau viitor?

Răspuns Câştigător
| anamaria91 a răspuns:

Am 3 cutiute: Trecut, Prezent si Viitor.
Prima cutie contine amintirile (placute si neplacute). E mare si cam dezordonata ea, nu mai gasesc tot ce caut, dar e valoroasa.
A doua cutie contine viata mea si e strans legata de prima cutie. Se pierde prima, se pierde si a doua. Si de asemenea si a treia deoarece fara a doua cutie, nu se poate dezvolta a treia cutie.
A treia cutie reprezinta visele, planurile, iluziile, continuarea celeai de-a doua cutii.

Practic, toate cele 3 cutii, sunt de fapt una singura. Nici una nu e fara celelalte.

Si ma opresc cu filozofia ca plictisesc lumea. Dar cam asa imi functioneaza mintea privind de la o scara larga. Ideea e ca in momentul in care vreau sa deschid una din cutii, se deschid automat toate.
Pentru cine nu a inteles nimic, ma gandesc in acelasi timp si la trecut si la prezent si la viitor.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

La prezent.Niciodata la viitor.Cine stie daca va exista unul? Se poate intampla orice, asa ca nu-mi fac planuri de lunga durata.La trecut ma gandesc periodic, in general sa imi rememorez greselile.Lucrurile bune din trecut le micsorez si pe cele rele le subliniez.Prezentul e tot ce conteazahappy

| Bacemi a răspuns:

Ma gandesc de obicei foarte mult la trecut si viitor. Prea putin la prezent. Consider trecutul un prezent istoric.

| Helvete a răspuns:

La trecut sau viitor, rareori la prezent.

| Gabbitzu a răspuns:

Uneori imi este gandul la toate partile, adica mai exact sa zicem ca incepe asa, oare fata din trecut ma uitat? pentru prezent vine, am facut bine sau o sa fac bine? pentru viitor sunt doar visele care ca orice om imi doresc sa se implineasca

| Paatricia93 a răspuns:

In ultimul timp la trecut, deoarece m-am mutat in alt oras de cateva luni si aici nu prea am prieteni. Imi amintesc momentele pe care le-am petrecut cu prietenii de acolo.