Cati Kw?
Dar pentru ce ai nevoie să stii, faci un sondaj?
Trebuie sa fac un proiect, un program in Java si acolo sa fie cativa consumatori si sa le declar un consum de curent electric.
Hey, pune random, nu e nicio problema, sunt milioane de gospodarii, sigur corespunde consuml cu al uneia dintre ele.
Johnyny 98 se referă la sex nu te ai prins? Si că i a murit subit organul.
Foaie verde liliac, ce intreb eu si ce raspunde el.
Te referi la johnny 98 nu?
Da.
Cei mai economi consuna cu becurile economice sau led, un frigider sa zic si computere gen laptop, aprox.30-45kw intro luna, dar dac gatesti mancarea la plita electrica si sunt max.2 persoane in medie si mai ai si incalzirea centrala cu o pompa circulatoare (ca si o inima) atunci se mai adauga sa zic inca mai mult de dublu.
Poti ajunge usor la 70kw /lu a desi cu multa atentie. Dar daca vorbim si de bilere apa calda si combine frigorifice frumoase si mari ca eu am una, atunci inca in medie 4 sau -6 kw se add. zilnic. Deci ajungi la peste 130-170kw usor intro luna.
E simplu de calculat. Becul de 100w in 10 ore consu a 1000w. Adica un kw. Si asa mai departe...
EU cam de 5-6 milioane! Dar la mine in casa zici ca este discoteca! ) Doar ca nu este atata lume!
Speranta12 întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
Denisd533 întreabă: