| AvalohAlyn a întrebat:

Voi cat stati la calculator pe zi si ce faceti pe el cel mai mult?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Am pierdut cursul timpului din aceasta cauza.

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cam 12 ore din care 10 lucrez.

| Alyra a răspuns:

Cam toată ziua, dar fac numai nimicuri...chestii nu prea interesante. straight face
Pe internet. În mare doar stau pe un forum, pe Facebook, TPU acumhee hee, DragonCave whistling, mai caut pe google una alta şi nu mai ştiu straight face
Nu mă pot uita la video-uri prea des pentru ca am un internet naşpa. Ar fi mai interesant decât ce fac acum.

| AFR81 a răspuns:

Stau destul de mult, cam 7-8 ore. In timpul asta stau pe Facebook, urmaresc meciuri de tenis, handbal, snooker, darts, fotbal, raspund pe TPU, ascult muzica pe Youtube si cam atat. De jucat n-am ce sa ma joc ca e slab rau calculatorul.

| RainmakerX a răspuns:

Fac photoshop, probleme la info, raspund pe TPU, ascult muzica sau vorbesc cu prietenii. :'>

| R0R0 a răspuns:

Max 3-4 ore.
Cel mai mult pentru teme, discutii pe facebook.

| Florentina9210 a răspuns:

Intre 4 si 7 ore, depinde si de timpul liber pe care il am.
Pai caut filme, ascult muzica, socializez pe retelele sociale, vorbesc cu voi pe TPU si mai joc cate un joc.

| Dismally a răspuns:

De multe ori stau toata ziua. Teoretic ar trebui sa lucrez dar mai mult pierd vremea pe internet.

| AccountDeleted a răspuns:

Aproximativ 10 ore. Dar doar atunci cand nu petrec timpul cu prietena. Cand il petrec cu ea stau mai putin de 4 ore.

| Cameliapantiru a răspuns:

1-2 ore in cursul saptamanii si, uneori, in weekend si cate 3 ore pe zi.
Comunic prin e-mail (ocazional si pe mess) cu elevii mei, cu prietenii, colegii si fostii colegi, mai citesc cate un articol pe teme legate de profesia mea sau de cultura generala, imi caut programul lunii la teatru, opera, filarmonica, expozitii, lansari de carte, concerte etc, raspund la intrebari pe TPU si ascult muzica.

| DeathOfDreams a răspuns:

Câteva ore, cel mai mult atunci când am de făcut la info.
Sau când stau pe TPU.
În rest, îmi folosesc telefonul.

Întrebări similare