Esti un om matinal si asta e bine sau te macina ceva, inainte sa te culci incearca sa rezolvi din lucrurile pe care le ai incepute.
E normal, daca aveti mult de lucru, mai ales pe cei care au un serviciu sau in munca in gospodarie de la tara! Devine o obisnuinta, dar de obicei oamenii normali au un somn bun si normal de cel putin 8 ore! Uitati cum faceti: Va culcati seara pe la orele 22:00 sau 23:00 si va treziti dimineata in jurul orei 07:00 si dupa amiaza va puteti dormi daca doriti cand veniti acasa obosita de pe la orele 13:00 sau 14:00, dormiti vreo 1-2 ore! Repetati acest procedeu si treptat totul va deveni o obisnuita si o sa va treziti bine odihnita si binedispusa!
10 ore e prea mult! Nu e bine! Uitati cum faceti: Va culcati seara pe la orele 22:00 sau 23:00 si va treziti dimineata in jurul orei 07:00 si dupa amiaza va puteti dormi daca doriti cand veniti acasa obosita de pe la orele 13:00 sau 14:00, dormiti vreo 1-2 ore! Repetati acest procedeu si treptat totul va deveni o obisnuita si o sa va treziti bine odihnita si binedispusa!
Sinuciderea cu medicamente nu este de recomandat tuturor! Atfel va trezi-ti cu sufletul in IAD! Asa a patit cineva!
Eu dorm frate si 20 ore daca ma lasi...mi-ar placea sa dorm si eu 5 6 ore si sa fiu fresh dar eu dorm si imi place sa stau in pat ca o marmota...
De obicei, cand imi pun telefonul sa sune, imi arata cate ore mai sunt pana atunci. Și de cele mai multe ore văd "4 ore rămase" și am senzația că sunt foarte multe. Am dormit și 20 de minute, nopți la rând. O ora, doua, în general maxim 5, 4 în medie.
Nu mai dormit 8-9 ore, cum cică e indicat, de când aveam 15 ani.
Nu consider sa fie prea mult, sa stii ca sunt studii care arata ca fiecare om are nevoie de timpul lui de dormit. 8 ore, alea "normale", e doar o medie! Sunt persoane care trebuie sa doarma mai mult ca sa se simta odihnite, iar persoane carora le ajung 5/6 ore.
Problema mea nu sunt orele pe care le dorm, e faptul ca nu pot dormi noaptea.
Ok,ok... dau exemple.
7 daca stau sa fac teme sau alte lucruri pana mai tarziu
8 in mod normal
9 sau mai mult daca e zi libera sau daca sunt obosit si ma culc foarte devreme