| 393Dan a întrebat:

Voi cate ore de obicei dormiti?
Ca eu chiar daca imi pun desteptatorul sa ma trezeasca mai tarziu, oricum dorm doar vreo 5-6 ore si mai mult nu pot.

Răspuns Câştigător
| ShaOfHatred a răspuns:

De obicei 4 ore pe noapte.Cateodata mai dorm si de amiaza cam o ora.

61 răspunsuri:
| Marian6999 a răspuns:

Esti un om matinal si asta e bine sau te macina ceva, inainte sa te culci incearca sa rezolvi din lucrurile pe care le ai incepute.

| 393Dan explică (pentru GoldenZenith):

Depinde de ce? ))

| GoldenZenith a răspuns (pentru 393Dan):

De cat de obosita sunt, de insomnii. etc etc laughing

Mm...credeam ca depinde de ceva mai interesant, dar ok x)

laughing)) nu dau din casa, îmi pare rău!

Fata cuminte, ok ))

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Realizezi ca am glumit? Dar in orice caz, m-as descurca sa fac si asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel putin 6 ore in fiecare noapte.

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Am uitat, tu ești ăla ce nu zice nimic despre el.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Nu sunt eu ala ce trebuie sa fie in centrul atentiei,, merg pe principiul pe care-l aplic mai mereu ' nu da din casa mai mult decat trebuie', asa imi place mie sa fiu mai undercover.

| 393Dan explică (pentru anonim_4396):

Perfect!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde... 6-7 ore uneori, chiar si 3 ore, cand am zile agitate, iar in weekend ca sa recuperez dorm vreo 11-12 ore laughing

| untu a răspuns:

E normal, daca aveti mult de lucru, mai ales pe cei care au un serviciu sau in munca in gospodarie de la tara! Devine o obisnuinta, dar de obicei oamenii normali au un somn bun si normal de cel putin 8 ore! Uitati cum faceti: Va culcati seara pe la orele 22:00 sau 23:00 si va treziti dimineata in jurul orei 07:00 si dupa amiaza va puteti dormi daca doriti cand veniti acasa obosita de pe la orele 13:00 sau 14:00, dormiti vreo 1-2 ore! Repetati acest procedeu si treptat totul va deveni o obisnuita si o sa va treziti bine odihnita si binedispusa!

| untu a răspuns (pentru Alexxxaa1010):

10 ore e prea mult! Nu e bine! Uitati cum faceti: Va culcati seara pe la orele 22:00 sau 23:00 si va treziti dimineata in jurul orei 07:00 si dupa amiaza va puteti dormi daca doriti cand veniti acasa obosita de pe la orele 13:00 sau 14:00, dormiti vreo 1-2 ore! Repetati acest procedeu si treptat totul va deveni o obisnuita si o sa va treziti bine odihnita si binedispusa!

Nu e bine deloc!

Sinuciderea cu medicamente nu este de recomandat tuturor! Atfel va trezi-ti cu sufletul in IAD! Asa a patit cineva!

| 393Dan explică (pentru untu):

Eu daca ma culc mai devre de 11, risc sa ma trezesc la 3-4 de noapte si sa nu pot adormi la loc x.x

| RainmakerX a răspuns:

In jur de 7, 8, 9... depinde laughing

| 393Dan explică (pentru RainmakerX):

Si tu depinde? ca GoldenZenith laughing

| untu a răspuns (pentru 393Dan):

NU te vei mai trezi pe la 3-4 noaptea daca bei inainte cu o ora de culcare o cana de lapte sau de ceai cald de tei cu o feliuta de lamaie! Vei dormi ca un prunc pana dimineata!

| Moon1997 a răspuns:

Eu dorm frate si 20 ore daca ma lasi...mi-ar placea sa dorm si eu 5 6 ore si sa fiu fresh dar eu dorm si imi place sa stau in pat ca o marmota...laughing

| LoveSleep a răspuns:

De obicei, cand imi pun telefonul sa sune, imi arata cate ore mai sunt pana atunci. Și de cele mai multe ore văd "4 ore rămase" și am senzația că sunt foarte multe. Am dormit și 20 de minute, nopți la rând. O ora, doua, în general maxim 5, 4 în medie.
Nu mai dormit 8-9 ore, cum cică e indicat, de când aveam 15 ani.

| 393Dan explică (pentru LoveSleep):

Wow! citindu-ti raspunsul mi-am adus aminte de romanul adolescentului miop, el la fel ajunsese sa doarma cate 20 de minute pe noapte.

| LoveSleep a răspuns (pentru 393Dan):

Am ratat niște litere, habar nu am cum.

Sper că nu ajung și eu miop sad

| 393Dan explică (pentru LoveSleep):

Cred ca-s doar semne de oboseala si ca-i timpul de culcare )) Numai ce ti-am observat username-ul si ironia lui in situatia data )

| Alexxxaa1010 a răspuns (pentru untu):

DA' cine a recomandat-o?laughing)

| Alexxxaa1010 a răspuns (pentru untu):

Nu consider sa fie prea mult, sa stii ca sunt studii care arata ca fiecare om are nevoie de timpul lui de dormit. 8 ore, alea "normale", e doar o medie! Sunt persoane care trebuie sa doarma mai mult ca sa se simta odihnite, iar persoane carora le ajung 5/6 ore.
Problema mea nu sunt orele pe care le dorm, e faptul ca nu pot dormi noaptea.

smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iti pui desteptatorul sa te trezeasca tarziu e ca si cum ti-ai pune un memento pe telefon ca sa-ti reaminteasca ceva ieri...

| RainmakerX a răspuns (pentru 393Dan):

Ok,ok... dau exemple.
7 daca stau sa fac teme sau alte lucruri pana mai tarziu
8 in mod normal
9 sau mai mult daca e zi libera sau daca sunt obosit si ma culc foarte devreme laughing