anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cate " semne de buna purtare " aveti si care este povestea lor?

Răspuns Câştigător
| Roxin a răspuns:

Buna!

La mana stanga, degetul mic e rupt(osul a iesit prin piele) - de pe vremea cand dansam.
Sternul rupt - acelasi motiv.
Glezna dreapta(4 ligamente rupte) - de la baschet.
Multe alte semne peste tot de la bucatarie (arsuri, taieturi)
Urmeaza tatuaje. Se pun?

O zi buna!

16 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Am cateva semne pe cot de la o cazatura petrecuta acum 10-12 ani, dar pe care inca nu am uitat-o. De asemenea, un mic semn la buza care dateaza din clasa a 7-a, de cand m-am batut cu un coleg. In rest, nimic foarte vizibil.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru AFR81):

CIne a castigat? laughing

| AFR81 a răspuns (pentru UnBroken2016):

M-a dominat adversarul pana intr-un punct in care am ajuns sa-l am la mana. Fix atunci a vazut un coleg si s-a bagat. Deci, din pacate si spre rusinea mea, el a castigat laughing

| UnBroken2016 a răspuns (pentru AFR81):

Eh lasa, ai castigat macar experienta laughing

| Drimmero a răspuns:

Am avut urechea rupta, dupa ce am cazut si am dat cu capul de o banca si m-am lovit la ureche si desigur am fost cusut si mi-a ramas semn.
Mai am un semn in barbie, am cazut in timp ce saream intr-un piciorrolling on the floor))), am spart-o si p-aia. Mai am un semn la degetul mare de la piciorul drept, a fost rupt si nu m-am dus la spital si l-am lasat asa, acum e mai umflat putin decat conationalul sau de pe stangul!

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Cat de aiurit trebuie sa fii sa cazi sarind intr-un picior? rolling on the floor

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Eram mic si saream intr-un picior, am alunecat, nu mai stiu exact si am cazut fix in barbie, era s-o fisurez. Eram retardat rau de tot cand eram microlling on the floor))

| LoveSleep a răspuns:

M-a tăiat un evreu când îl băgam în lagăr în '41. Mi-a lăsat o cicatrice destul de mare.

| RainmakerX a răspuns:

Pe umarul stang - m-am taiat binisor intr-o creanga =]]

Piciorul stang - am picat dintr-un hamac
Piciorul drept - m-am taiat la piscina.

| UnBroken2016 a răspuns:

Cateva cicatrici marisoare pe spate de la un accident destul de grav acum un an jumate. In rest doar chestii mici.

| syd a răspuns:

Am vreo 5-6 cicatrici pe bratu stang si mana dreapta de la muscaturi de caine si cateva cicatrici pe picioare, da nu mai stiu de unde le am

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din seria "Semne de buna purtare si povestea lor" avem urmatoarele nominalizari: In urma cu 3 ani, purtandu.ma destul de bine cu un domn, mi.a facut cadou cateva semne dintr.acestea de buna purtare(cicatrici), 3 la numar.
Pe prima o am la nivelul toracelui (a vrut sa-mi scoata coasta de drac), a 2-a la nivelul buzei superioare (a vrut sa ma faca sa par mai "pisi", saturandu.se de mine in postura de cățea) si a 3-a la nivelul gambei (avand un tic nervos, miscam intr.un mod destul de enervant degetele de la picioare si a vrut sa -mi reteze tendonul lui Achile).
Am cateva si din seria "semne cu aparatul de tatuat".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am un semn în frunte, am picat cu capul de casă, eh, nu mă aşteptam să se mişte.

| DeathOfDreams a răspuns:

Am o cicatrice pe spate de acum câțiva ani, de când am încercat să dau un ollie cu skate-ul de pe o suprafață mult mai înaltă.

Dedesubtul buzei se află încă o cicatrice de când am căzut din copac, cu două zile înainte să încep clasa a5-a, iar pe genunchi am un semn destul de urât de când am căzut de 3 ori cu bicicleta în același loc. laughing

| anonima0101 a răspuns:

Stii momentul ăla cand esti mic si prost si mai esti si curios si vrei să imiti cu orice pret adultii?! Am simtit momentul ăla din plin. Tata se bărbierea, iar eu icet, incet i-am luat chestia aia *bigul* si m-am cam tăiat pe față. Mi-a rămas un mic semn. big grin

| anonim_4396 explică (pentru anonima0101):

Trebuia sa-i iei si spuma, iesea o poza dementiala. laughing)

Întrebări similare