Peste 1.000, dar doar in jur de 300 cunosc din vedere si doar cu aproximativ 100 vorbesc. Am stat intr-o zi, din curiozitate, si i-am numarat.
Prietenii? Ai 400 cool, eu am doar cateva prietene atat, suntem curios cum poti avea atat de multi asa zis prieteni, pe Facebook am doar pe surorile mele atat si cumnatul meu atat iar aici cateva bune prietene atat, voi nu stiti ce inseamna cuvantul prieten din pacate tia pierdut valoarea
Ok, eu cunosc 200 din ei
Na, asa e ok?
Clar nu sti ce inseamna a avea prieten, eu zilnic ma cunosc cu persoane noi, straine
Bine atunci, am 4 prieteni si restul cunoscuti
Acum e ok?
Man ce varsta ai?
Sunt mic oricum
Cand vei creste vei realiza ce inseamna cuvantul prieten
Stiu deja
Dar eu m-am referit la prietenii de pe Facebook, care nu sunt neaparat prieteni
Am spus asa ca sa inteleaga lumea
Din pacate prostia de Facebook strica definitia prietenei in simplu cunostine atat, pacat devenim niste besti fara pic de bunatate pe zi ce trece
Eu oricum il folosesc doar la vorbit.
In jur de 2000. Dintre care nu ii cunosc doar pe jumătate. Oricum nu mai folosesc. E o mare prostie ce a ajuns...
Eu folosesc doar la vorbit, si eu cred ca e o prostie
Am cam 15 sau 16 si doar pe 2 ii cunosc. Iar alti doi ii am bagati ca am dialogat cu ei in TPU. Restul din siteuri cu jocuri. Facebook nu ma prea pasioneaza asa mult. Mai schimb cate o vorba dar rar si ma mai uit la unele postari. Alta treaba nu am decat sa stau acolo. Nu merita