anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce aplicații mai folosiți pentru a va înfrumuseța?
Foloseam pana acum faceapp pentru zilele mai proaste când nu ma aranjam, dar totuși aveam o poza draguta de postat.Dar acum e din nou pe bani și parca nu am chef sa dau atâția pe un abonament.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Niciuna, nu mie rușine cu moaca mea.

| Drimmero a răspuns:

Nu folosesc aplicatii de infrumusetare care au un rezultat fake si plin de filtre, folosesc trucuri de 'infrumusetare' in care sa-mi pun trasaturile in evidenta si anume ma tund, imi aranjez parul intr-un mod in care imi sta bine si ma avantajeaza, imi aranjez parul facial incat sa nu arat dezordonat, daca e cazul imi aranjez sprancenele pensand putin din ele, ma imbrac cu hainele care imi stau bine astfel incat sa am un look fresh si sa arat cat mai prezentabil. Eu zic ca e mult mai bine sa imbunatatesc ce am si sa scot in evident calitatile fizice pe care le detin decat sa-mi atribui prin anumite aplicatii ceva ce nu imi apartine si sa arat total diferit fata de realitate, e mult mai rentabil asa.
Eu oricum imi fac poze doar daca stiu ca sunt aranjat si ma vad ca arat ok in momentele alea, nu pot sa fac poze daca n-am starea necesara si daca nu sunt aranjat, nu ies cum trebuie altfel.

| VoidEternal a răspuns:

Aoleu, si nu mai ai poze dragute de postat?!?!

Te-ai gandit sa, nu stiu, nu mai postezi? Cred ca internetul o sa supravietuiasca si asa.