Să fie sinceră şi loială, să ma iubească aşa cum sunt şi să fie alături de mine mereu, să mă ajute atunci cand am nevoie, să fie acolo.
Pai da. Unul sa spele, altul sa faca mancare si ceilalti doi sa imi '' hraneasca'' pofta de calatorii. Daca stii cum zic.
Am facut sa para usor ceea ce am zis, dar in realitate lucrurile nu par deloc simple.
Crezi ca la mine nu e la fel? Am dat doar '' rezumatul''. Din nefericire nu am intalnit pana acum persoana care sa detina macar o parte din ceea ce am zis. tastat!
Conditii si conditii, niciodata nu putem sa fim multumiti, dar niciodata.
Pai daca asa era. Ce, voiai sa te mint? Nu am gasit. Probabil ca sunt eu mai selectiva de fel. Si oricum el voia sa imu faca rau mie. Mama la inceput a fost de acord ca sa ies cu el dar dupa jignirile adresate la adresa mea, a zis ca poate sa aiba si avion pe el nu il mai vrea.
Sa stie sa isi pastreze feminitatea indiferent de situatie, sa nu devina o isterica posedata la orice greseala, sa nu ma ia de sus cand are impresia ca are doar ea dreptate, sa imi doresc sa vin acasa cat mai repede fara sa sun inainte , sa ma trezesc noaptea la 3-4AM cu catargul sus si sa mi se para ca nu am facut destul sex, sa tremure cand facem dragoste, sa ii ofer minim 2 orgsm odata... mai greu de gasit. am avut asa ceva si nu mai am. mi-e dor de...
Tre sa alegi o persoana care sa te mai supere usor din cand in cand, altfel intervine monotonia, eu aleg de fiecare data sa fiu raul necesar din viata acelei femei cam cat timp se poate monotonia ma deprima. Tre sa fie ceva nou, mai mereu gasesc eu ceva lucruri sa 'desfund' monotonia.
1. Să nu înșele
2. Să nu fie "figurantă" sau să se laude.
3. Să nu vrea să fie în centrul atenției
4. Să fac haz de necaz indiferent de situație
5. Să respecte doar pe cine o respectă, pentru că respectul este oglinda caracterului.
Mai pe scurt, să fie "eu" în variantă feminină