Ma bazez pe implinirea profesionala deoarece conteaza mai mult asta decat cineva drag langa om, asa ma vad eu si alte persoane care nu mai cred in dragoste.
Aleg implinirea sentimentala pentru ca asa mai ai un umar pe care sa plangi sau sa-i sari in brate de bucurie
Nu cred că aş vrea să aleg niciuna.
Împlinirea sentimentală nu-i de mine, nu-s eu genul care să mă simt împlinit sentimental, mă plictisesc extrem de repede de oameni.
Iar cea profesională, din momentul în care poţi spune că te-ai împlinit pe plan profesional, nu prea îţi mai rămâne timp liber, munca îţi răpeşte mai toată ziua şi uneori libertatea.
Prefer cu bani mai puţini şi cu mai mult timp liber.
Împlinirea profesională.Mai importantă este viaţa mea, modul de convieţuire decât o dragoste de neatins, o iluzie.Dar mă pot îndrăgosti şi de profesia mea, atunci pot spune că m-am împlinit atât pe plan profesional, cât şi pe plan sentimental.
Ceau.
Este o prostie sa intrebi asta. Normal si ideal ar merge impreuna. fiecare ne dorim asta cariera si familie. nu se alege.
Intrebarea ta este degeaba.
Eu nu consider ca,, este degeaba " intrebarea mea. Dupa cum si tu stii, oamenii sunt diferiti, gandesc diferit, se formeaza d.p.d.v intelectual diferit, deci fiecare cu parerea lui si alege ceva in defavoarea a altceva, iar eu am intrebat pentru a vedea cum gandesc ceilalti, cum vad ei viata.
Si cum de spui ca nu se alege? Consideri ca in viata toate iti merg bine, nu exista momente de cumpana in care trebuie sa alegi intre 2 lucruri? Nu cred ca putem obtine intotdeauna ce dorim, chiar daca ar fi ideal, mai trebuie sa si pierdem ceva.
Desigur ca sunt momente in care ai de ales. Si nu intre 2 lucruri oarecare.
Nu alegi cravata rosie sau bleu. Alegi : ce fac cu cariera mea si cu femeia sau barbatul ce-l vreau langa mine
Mergem inainte amandoi, sau mama dracu ne ia.
Eu, personal, cred ca nu au sens relatiile in care unul are o pozitie inferioara fata de partenerul sau.
,, Te iubesc dar ma tragi in jos,, sau,, te iubesc daca ma faci vedeta,, nu-mi pare chiar iubire, si nici 1-2 copii nu vor fi crescuti bine in un astfel de cuplu.
Implinirea sentimentala pentru ca este mai importanat dragostea decat banii-ochiul diavolului-si munca .
Cred ca as alege implinirea sentimentala, deoarece e mult mai bine cind esti impreuna cu persoana iubita